schrijnwerker atelier/plaatsing - optie vast
Randstad
Izegem, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Samen met je collega's ga je op pad naar werven.Je plaatst er binnenschrijnwerk en staat in voor de afwerking.

qualification

 • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring achter de rug - Je kan nauwkeurig werken en je hebt oog voor kwaliteit -
 • Je bent stipt, flexibel en leergierig - Je bent een echte teamplayer : Je gaat op verplaatsing met een team van maximum vier collega's -

  Je beschikt over een VCA-attest, bent vrijgesteld door ervaring of bent bereid om een opleiding te volgen via Randstad. Waarom kiezen voor dit bedrijf?

 • Je komt terecht in een gedreven onderneming met een familiaal karakter en een open bedrijfscultuur. - Het bedrijf gelooft sterk in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en biedt kansen tot opleiding.
 • Marktcomform loon onder het paritair comité van de bouwsector. (PC 124) - Aangename afwisseling tussen atelierwerk en placement.
 • Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast. Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier