Brigadiers industrieel onderhoud - mechenica
Engie
Lillo, Lillo, Belgium
2 dagen geleden
source : Vercida

Het departement Maintenance & Services Lillo is verantwoordelijk voor talrijke onderhoudswerken en interventies in een breed segment van technieken, actief in de BeNeLux.

Wij zijn gevestigd te Antwerpen (Lillo) en zijn op zoek naar een Brigadier . Jouw missie aansturen van een team techniekers op voornamelijk mechanisch vlak controleren en begeleiden van de werkzaamheden van onze techniekers bv.

bij stilstanden correct opvolgen van de veiligheidsvoorzieningen samenwerken met werkvoorbereiders, projectmanagers overleg met klanten op de werf personeelsadministratie meewerken en technisch ondersteunen waar nodig Jouw profiel je genoot een technische opleiding mechanica je hebt minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring als technieker / brigadier in een onderhoudssector je bent graag op de werkvloer, werkt mee indien nodig en geeft technische ondersteuning je werkt gestructureerd en volgt nauwgezet de afgesproken procedures je werk nauw samen met / in een klein team je bent resultaat- en klantgericht je bent leergierig en hebt een ondernemersmentaliteit je bent flexibel en hebt geen 9-to-5 mentaliteit een rijbewijs en eigen wagen zijn onontbeerlijk je bent communicatief vaardig, houdt van een directe manier van communiceren, en beheerst vlot de Nederlandse taal ENGIE Fabricom Maintenance is onderdeel van de Divisie Maintenance Services & Panels en legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen en elektromotoren onderhoud van roterende machines en verspaning.

Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen in Lillo, Zwijndrecht, en Zelzate, én on site bij klanten verspreid over heel België.

ENGIE Fabricom biedt jou Wie aan de slag gaat bij ENGIE Fabricom, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten. Bovendien word je bijgeschoold in de nieuwste technologieën.

Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid. Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

Jouw HR-contact : Chris Roels - 0471 80 24 27 Werkplaats : Scheldelaan 414, 2030 Lillo Industry Technicians Mechanical Technicians Electromechanical Additional Information Posting Date : Feb 11, 2020

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier