Werfleider
vind!
Moorslede
21 dagen geleden

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Als werfleider maak je deel uit van een dynamisch team ervaren projectleiders, studiedienst en calculatie. Een rol waarin je het verschil kan maken en in samenwerking met al deze verschillende collega’s instaat voor de uitvoering van meerdere dossiers.

Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega’s in voor administratieve opvolging van de werven, de opvolging van de onderaannemers, de actualisatie van de planning, het opvolgen van specifieke onderdelen op de werven, het opmaken van kleinere offertes gedurende de uitvoering van de werf, Kortom een zeer centrale rol waar je effectief impact hebt en zeer snel zeer veel kan bijleren over alles aspecten van een bouwdossier.

Deze vliegende start laat zeker toe door te groeien binnen de firma.

De werven bevinden zich voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen.

Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

 • Bouwkundige opleiding
 • Je werkt precies en nauwkeurig met aandacht voor detail
 • Je bent collegiaal
 • Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

 • Wij bieden je een concurrentieel salarispakket, met extralegale voordelen en een boeiende werkomgeving waar je kan gebruik maken van de meest moderne tools, in een Belgische groep met internationale dimensie.
 • Onze klant is de partner voor alle bouwprojecten op maat. Men ontwerpt, produceert en monteert gebouwen voor de professionele markt.

  Zebouwen op een brede algemene ervaring met een bijzondere focus op hout als systeem en bouwoplossing.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier