Project Manager
J-Tec Material Handling
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van internationale projecten voor onze klanten. Onze klanten zijn industriële marktleiders in de chemische en voedingsindustrie.

Wij realiseren projecten tot 20 miljoen euro met een gemiddelde implementatietijd van een tot twee jaar.Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van verschillende projecten, rekening houdend met de planning en het budget.

Een project bestaat uit verschillende fases. Zo zal je na het op punt stellen van de P&ID en het samenstellen van het juiste multi-disciplinair team, de leveranciers bepalen, met hen onderhalen over de aankoop van het geschikte procesmateriaal en de leveringen opvolgen, transporten organiseren, onderaannemers selecteren, Je vormt de spilfiguur bij de realisatie van het project.

Je communiceert rechtstreeks met de verschillende divisies : mechanisch design, elektrisch design, automatisering en constructie.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant gedurende het ganse project. Je organiseert meetings (kick-offs, design reviews, ) tijdens de verschillende fases van het project.

Als Project Manager beschik je over een Master in een technische richting.Je hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.

Je toont interesse in techniek op vlak van theorie en praktijk alsook in process engineering in ruime zin.Kennis van elektrotechniek of automatisering is een plus.

Je communiceert vlot in het Engels en Nederlands.Je begrijpt de noden en verwachtingen van de klant dankzij jouw commerciële mindset en gedraagt je als een partner.

Je behoudt steeds het overzicht met een sterk organisatorische visie. Je kan zelfstandig werken met oog op de planning.Als Project Manager ben je bereid om gemiddeld een keer per maand naar het buitenland te reizen voor meetings met klanten en leveranciers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier