KLANTENDIENSTMEDEWERKER ONDERNEMINGSLOKET VAST CONTRACT
Client of Manpower
Ghent, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs en gaan we telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant.

Welcome to a world of opportunity.

Voor een gerenommeerde speler zijn wij op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER voor het Ondernemingsloket / BACHELOR RECHTSPRAKTIJK

Functieomschrijving

Als klantendienstmedewerker begeleid je de zelfstandige bij zijn sociaal zekerheidsdossier, z’n hele loopbaan lang.

Na een grondige opleiding (+ / - 3 maanden), welke deels doorgaat in ons kantoor te Antwerpen, ben je vertrouwd met het sociaal zekerheidsstatuut van de zelfstandige en kan je perfect zijn sociale bijdragen berekenen en hierover informatie bezorgen aan onze klanten.

Profiel Je beschikt over minimum een bachelordiploma, bij voorkeur rechtspraktijk of een andere economische richting in combinatie met een eerste jaar werkervaring.

Complexe wetgeving schrikt je niet af en je kan hier ook theoretische kennis of ervaring in voorleggen.

Je beschikt over sterke administratieve kwaliteiten en je hebt de wil om steeds perfecte resultaten af te leveren.

Je werkt zelfstandig en bent heel klantgericht.

Tot slot beschik je over een portie analytisch inzicht en ben je bereid om een long-term engagement aan te gaan. Aanbod

Deze toponderneming biedt jou een professionele opleiding van A tot Z gedurende 3 maanden (voorkennis is dus niet nodig, interesse en motivatie zijn belangrijker).

Daarna kan je werken vanuit het kantoor van Gent of een ander kantoor uit jouw buurt

Onze klant biedt jou onmiddellijk een contract van onbepaalde duur. Je kan werken in een glijdend uurrooster. Naast de wettelijke verlofdagen kan je ook genieten van 18 extra ADV dagen.

Verder kan je rekenen op tal van extralegale voordelen bovenop jouw loon zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdscheques, netto onkostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, non recurrente bonus, ecocheques, cadeaucheques etc.

Je functie is uitdagend en gevarieerd met trainings- en doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse? Solliciteer heel snel via de website of mail naar office.gent manpower.be en maak alvast een account aan op onze Manpower website

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier