Product Manager Special Cable
Cebeo
Waregem
4 dagen geleden

JOUW CARRIERE OP JOUW MANIER!

Wil je mee instaan voor de verdere uitbouw van ons uitgebreid productgamma kabel en heb je reeds een eerste ervaring als Product Manager?

Ben je een kei in het bepalen van een productportfolio en een passende prijszetting en promotiecampagne?

Bij Cebeo zijn we momenteel op zoek naar een Product Manager Special Cable voor ons hoofdkantoor in Waregem .

Als Product Manager beheer je jouw productportfolio Special Cable’ en budget zo goed mogelijk, zowel op technisch vlak als op productkeuze en op promotioneel vlak.

HOE?

Binnen jouw productcategorie ben je verantwoordelijk voor volgende domeinen :

Supplier & portfolio management : vanuit het opgestelde business plan, zorg je voor de concrete vertaling naar de gekozen producten bij de leveranciers.

Je bouwt mee aan de merkenstrategie en draagt deze ook uit naar de organisatie. Je oordeelt over de prijs-kwaliteitverhouding van nieuwe producten en leveranciers.

Assortimentsbeheer : je bent actief verantwoordelijk voor het opvolgen van het productportfolio bij de leveranciers en regelt de phase-out / phase-in produres op.

Je bepaalt welke producten uit het portfolio actief gestockeerd mogen worden en op welk niveau. Je volgt het stockbudget op.

Pricing : je staat in voor de correcte prijsstrategie voor het productportfolio en communiceert deze strategie naar het salesdepartement.

Feedback kan je gefundeerd onderzoeken, weerleggen of verdedigen.

Producttechnische ondersteuning : je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen vanuit de verkoop / klanten.

Promotionele marketing : aan de hand van het opgezette marketing plan werk je de promotie uit en onderhandelt hiervoor met de leveranciers en bepaalt het stockniveau.

Na de promotie lever je de data aan om een uitgebreide analyse te doen zodat hier in de toekomst lessen uit kunnen getrokken worden.

Je werkt actief mee aan de uitwerking en invulling van de marketing events georganiseerd door Cebeo.

Opleiding : het opzetten van uitgewerkte producttrainingen.

Idealiter kan je, naast je bachelor of masterdiploma , een relevante ervaring voorleggen met een technisch product .

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans , daarnaast hebben het MS Office Pakket (Word & Excel) geen geheimen voor u.

Tot slot ben je nauwgezet en sterk analytisch .

Cebeo biedt jou een essentiële functie in ons hoofdkantoor. Naast een competitief salaris op basis van je opleiding en ervaring, kan je rekenen op extralegale voordelen .

Bij Cebeo is onze slogan succeed together ’, we stimuleren je dan ook om opleidingen te volgen om je expertise verder te ontwikkelen en je eigen vaardigheden te ontplooien.

Tot slot kom je terecht in een groeiende, innoverende en ondernemende organisatie .

OVER SONEPAR

Cebeo maakt op vandaag deel uit van de Sonepar groep. Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-business oplossingen en hoogstaande technische competenties.

Bij Cebeo zit ondernemerschap in ons DNA. We geloven dat alle collega’s bijdragen tot het succes van onze organisatie.

Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten.

Sonepar begeleidt zijn klanten op talrijke markten en realiseert, gebruik makend van de competentie en passie van zijn 44.

500 medewerkers, een omzet van 21,6 miljard euro (op 31 december 2017).

Dankzij zijn dicht netwerk 167 ondernemingen actief in 44 landen op 5 continenten en de digitale oplossingen die ontwikkeld worden, verstevigt de Sonepar Groep dagelijks zijn service voor en de relatie met zijn klanten.

De ambitie : La Référence’ worden voor al zijn partners.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier