Software asset manager
AUSY IT
Brussel, Brussels, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Software Asset Manager Ypto is open, jong en vernieuwend! Een dynamische organisatie waar open communicatie en zin voor initiatief centraal staan.

Dat straalt onze werkomgeving ook uit. De open werkplekken nodigen uit tot contact en dialoog met elkaar. Passie voor je vak, teamwork, kennisdeling, zelfontplooiing en respect zijn sleutelwoorden bij Ypto.

Ypto zoekt talent! Wij zoeken kandidaten die geprikkeld zijn door een dynamische IT-omgeving. Mensen die de taal van de klant begrijpen en die zelf ook spreken.

Voor zowel juniors, seniors als experten liggen er bij Ypto tal van uitdagingen te wachten. Van al onze medewerkers verwachten wij dat ze geëngageerd en klantgericht zijn, dat ze voldoende verantwoordelijkheidszin hebben en werken in alle openheid.

Ben je geïnteresseerd in de analyse en optimalisatie van bestaande processen of kan je meer toegevoegde waarde bieden aan de technische kant, bekijk dan zeker onze vacatures.

Omschrijving Als Software Asset Manager (SAM) maak je deel uit van de afdeling Operations. Je bent een permanent lid van de Ypto Software Board die advies en beslissingen formuleert over niet-standaardsoftware en je bent de beheerder van alle standardsoftware.

 • Verantwoordelijkheden : Alle software assets gebruikt binnen NMBS tracken, evalueren en beheren op een zulke manier dat licence compliance onderhouden wordt en dat support en verlengingen tijdig aangekocht worden;
 • Ervoor zorgen dat de aankoop van onnodige licenties (redundantie), support en verlengingen tot een strikt minimum herleid worden;
 • De mogelijkheden onderzoeken om over te schakelen naar de optimale licentie methodiek (standalone licentie, Enterprise licenties, SAAS, named / Concurrent ) en de hier bijhorende plannen voor opstellen;
 • Deelnemen in de analyse en set-up voor procedures voor software management; Een audit doen op de huidige, gebruikte software binnen Ypto en acties voorstellen voor zijn of haar bevindingen;
 • Mogelijk risicovolle toepassingen (virussen, trojans, ..) identificeren en acties voorstellen; Contactpersoon zijn bij mogelijke software-audits;
 • Bekijken of de huidige tooling voldoet voor het beheer, en indien niet een gepaste oplossing onderzoeken en aanbieden; Onderzoeken hoe de huidige, niet gecentraliseerde licenties centraal overgedragen en beheerd kunnen worden.

  Interesse? Stuur dan snel jouw cv naar amber.vereerstraeten ausy.be en solliciteer voor deze functie! Vereisten Minstens bachelordiploma Minstens 3 jaar recente relevante ervaring in Software Asset Management Ervaring met het coördineren van meerdere personen Kennis van / ervaring met : Systeemanalyse en -design Schrijven en verbeteren van standaarden en procedures Business process improvement Plannen / verzamelen van requirements voor business process automization SNOW Enterprise Agreements Goede mondelinge en geschreven communicatie Nederlands en Frans, evenals zakelijk Engels Ervaring met software lifecycle management processen, aankopen, gebruik en uitfaseren van software Ypto biedt een wervelende carrière! Creativiteit en ondernemerschap worden bij Ypto gestimuleerd door onze medewerkers de nodige ruimte te geven om zelf initiatief te nemen.

  Daarnaast begeleiden we onze medewerkers gedurende hun loopbaan door middel van zowel technische als soft skill-trainingen.

  Uiteraard hoort bij een carrière bij Ypto een competitieve verloning en een aantrekkelijk pakket aan extralegale voordelen.

  Ten slotte zijn we er van overtuigd dat we met een gezonde balans tussen werk en privé, het meeste rendement halen uit onze samenwerking.

  Interesse? Neem dan snel contact op met onze partner Amber Vereerstraeten : stuur jouw sollicitatie naar amber.vereerstraeten ausy.

  be en overtuig haar waarom jij de beste kandidaat bent!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier