Kassamedewerker GAMMA Sint-Niklaas Centrum (deeltijds - 30u)
GAMMA Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen, Belgium
1 dag geleden

Omschrijving

Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug.

Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel.

Wij vragen

Je hebt minimum een diploma middelbaar onderwijs of een attest van een middenstandsopleiding (leercontract) of een VDAB-

opleiding. Ervaring als kassabediende is een absoluut pluspunt. Affiniteit en / of basiskennis van doe-het-zelf artikelen is noodzakelijk.

De klant staat voor jou centraal.

Je kunt je goed en langdurig concentreren en laat je niet snel afleiden of van de wijs brengen. Je respecteert de kassaprocedures die je job zo belangrijk maken.

Zaterdagwerk en variabele werkuren zijn voor jou geen probleem.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende job met reële doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische onderneming. Een opleiding "on the job" is voorzien, aangevuld met interne opleidingen van GAMMA.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier