Bediende verkoop tuinmachines - Lochristi en Sint-Niklaas
Actief Interim
Sint-Niklaas, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Voor een klant die zich specialiseert in de verkoop en herstellingen van tuinbouwmachines, is Actief Interim op zoek naar een winkelbediende voor de vestiging in Lochristi en Sint-Niklaas.

Als winkelmedewerker zal jij 3 dagen per week werken in Sint-Niklaas, de andere 2 dagen werk jij vanuit Lochristi. Jij zal instaan voor het adviseren van de klant bij de aankoop van een machine.

Jij tast de behoeften af en zorgt voor een correct en professioneel advies. Verder zal jij alle administratieve handelingen die bij een verkoop komen kijken, nauwkeurig opvolgen.

Ook het klaarmaken van de machine (gebruiken, testen) is jouw verantwoordelijkheid. Jij zorgt er voor dat de winkel tijdig aangevuld is en af en toe zal jij ook verkochte machines bij klanten thuis afleveren.

Heb je nog vragen? Of spreekt de vacature jou heel erg aan? Solliciteer dan onmiddellijk, nadien zal je binnen de 48u gecontacteerd worden door Simon, Loes, Elien of Tamara.

Functie-eisen Jij bent klantvriendelijk, beleefd en commercieel ingesteld. Jij hebt een sterke interesse in mechanica. Jij hebt geen schrik om de handen vuil te maken en voert ook zelf herstellingen uit.

Jij kan overweg met computerprogramma’s. Jij spreekt perfect Nederlands. Jij beschikt over een rijbewijs B en wenst op beide locaties te werken.

Zaterdagwerk vormt geen probleem. Arbeidsvoorwaarden Een fulltime functie met optie vast als technisch winkelbediende. Een gevarieerde functie met veel klantencontact.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier