Toonzaalverkoper Keukens
Plus Profiles
Merksem, BE
15 dagen geleden

De functie

Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten.

U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen.

Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden.

Het profiel

U heeft bij voorkeur een bachelor diploma (architectuur / interieurvormgeving), of gelijkwaardig door uw ervaring in dit beroep.

U bent een commercieel talent en hebt minstens 2 jaar ervaring in een commerciële functie.

Ambitie, flexibiliteit, teamspirit, nauwkeurigheid en luistervaardigheid zijn enkele van uw sterkten.

Een goede kennis van MS-Office

Op zaterdag werken is een must in ruil voor een recuperatiedag tijdens de week.

De organisatie

Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies.

Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

Het aanbod

Na een positieve interim periode krijgt u een fulltime job (contract van onbepaalde duur) met veel variatie, een grondige opleiding en continue ondersteuning met doorgroeimogelijkheden.

Naast een vast loon krijgt u een variabel loon in functie van uw kwantitatieve en kwalitatieve resultaten, uitdagende incentives en extra legale voordelen.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Over ons

Talentus is dé HR Expert van middelgrote ondernemingen. Onze gepassioneerde medewerkers rekruteren talent volledig op maat van de klant.

Ons kantorennetwerk telt momenteel 24 kantoren, verspreid over gans België.

Voor een onderneming actief in verkoop van keukens zijn we op zoek naar nieuw talent!

Direct solliciteren Solliciteer met LinkedIn

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier