Transportplanner
Client of Manpower
Herent, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren Transportplanner die zal fungeren als de contactpersoon voor zowel de chauffeurs als voor de klanten.

In deze functie staat hij of zij in voor de gehele transportplanning van onze trekker-oplegger combinaties zowel Nationaal als Internationaal.

Hij of zij is verantwoordelijk voor de opmaak van de dagelijkse planning, de voorbereiding van alle documenten, maken van afspraken voor levering alsook het vervolledigen van de dossiers voor facturatie.

Ook het aansturen van het team van chauffeurs en het plannen behoren tot het takenpakket.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over een Bachelor transport en logistiek met liefst een eerste ervaring binnen een planningsafdeling of logistieke organisatie.

Als transportplanner beschikt hij of zij over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans, ervaring met routeplanningsystemen is een pluspunt.

Bovendien draagt hij of zij waarden zoals flexibiliteit, communicatie, stressbestendigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en is hij of zij een teamplayer.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier