Verkoper/verkoopster wintersport
Accent
Schoten, BE
5 dagen geleden

Als marktleider in actieve vrije tijd biedtonze klant een brede waaier aan producten en diensten aan, voorzowel de recreatieve natuurliefhebber als de veeleisende sporter.

Met een vooraanstaande en een ambitieuze toekomst is onze klant danook een unieke formule in de Belgische retailmarkt. Persoonlijkeservice in een winkelomgeving waarin beleving centraal staat, isvoor hun klanten dan ook de basis van een unieke shoppingexperience.

Je krijgt de kans om te werken in een open eninnovatieve retailomgeving waarin je vooral jezelf kan zijn. Laatje inspireren door onze verschillende rubrieken : fashion, deco& food en kom meer te weten over onze unieke mix van sterkemerken en lokale initiatieven.

Voor ruimdenkende, positieve, hippe,kritische en bewusteshoppers.

Functiebeschrijving

Voorde job als verkoper / verkoopster in Schoten weet je de klanten teinspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis enervaring.

Dankzij een uitgebreide opleiding geef je de klanten eenpersoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor eenaantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaiewinkelomgeving.

Kortom, samen met je collega's ben jeverantwoordelijk voor uitstekende salesresultaten, tevreden klantenen een prettige sfeer in een uniekewinkelomgeving.

Functie-eisen

Voorde vacature van verkoper / verkoopster in Schoten ben jij energiek,met een sterke interesse in en kennis van wintersport.

Uiteraardheb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Dankzijje inlevingsvermogen voel je perfect aan wat de klant wil en brengje gepassioneerd het juiste advies over.

Je enthousiasme werktaanstekelijk waardoor je als teamspeler ook je collega'sinspireert. Bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in dewinkelverkoop.

Zelf iemand zijn die gepassioneerd is doorwintersport is toch wel iets of wat een must Weekendwerk schrikt jenietaf.

Arbeidsvoorwaarden

Eenfunctie vol afwisseling met ruime verantwoordelijkheden in eensterk groeiende en innovatieve retailketen. Intensieveopleidingsprogramma's, avontuurlijke aangelegde collega's en eengedreven managementteam.

Een marktconform loon in verhouding tot jecompetenties en ervaring. Full time invulling van je beschikbaretijd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier