Grondarbeider
Infinity Jobs
Oudenaarde, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Diploma's hebben geen belang in deze functie.Enige ervaring in de grondwerken en bouwplannen kunnen lezen zijn een pluspunt.

Je bent in het bezit van een geldig VCA attest of bent bereid dit te behalen.Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een eigen wagen.

Je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken.Je bent het gewoon om fysieke arbeid te verrichten.Werkinstructies correct opvolgen vormt voor jou geen probleem.

Taken en profiel

Je staat samen met je ploeg in voor het verrichten van grondwerken, funderingswerken en afbraakwerken.Je helpt de kraanman waar nodig.

Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit

Aanbod

Wij bieden u een functie, optie vast contract, aan in een dynamisch groeiend bedrijf.Tewerkstelling in PC 124 bouw.Loon volgens capaciteiten, ervaring en inzet.

Vertrek vanuit depot te Oudenaarde.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier