Account manager HR Wallonië
Attentia
Namur
5 dagen geleden

Functie

Als Account Manager beheer je een klantenportefeuille binnen onze HR (Payroll & Reward) & Wellbeing services. Je kent de jouw toegekende klanten, hun strategie, hun uitdagingen en behoeften door en door.

Je denkt mee met de klant, je bepaalt een visie en strategie per klant en stelt oplossingen voor die meerwaarde bieden aan de klant.

Je bouwt aan een lange termijn relatie met jouw klanten.

Je bent bij de klant het strategisch aanspreekpunt voor onder andere de HR directeur of manager, de CEO, de Interne Preventieadviseur,

Samen met je collega's (legal consultants, reward consultants, arbeidsartsen, preventieadviseurs, Service Delivery Managers, Marketing, enz.

bouw je aan een sterke value proposition naar de klant.

Je bent verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen voor de klanten die jou zijn toegewezen. Je volgt de omzet nauwgezet op en bewaakt of deze in lijn is met de vooropgestelde target.

Profiel

Je behaalde een Master diploma in een economische, bedrijfswetenschappelijke of andere richting ; een bijkomende master in HR of Preventie is zeker een troef.

Daarnaast heb je reeds een mooie ervaring als account manager bij voorkeur in de retail & distributie, technologie of knowledge sector.

Ervaring als HR Manager, Comp & Ben Manager, preventieadviseur, is een sterk pluspunt.

Jouw aanpak getuigt van ondernemerschap en een sterk commercieel inzicht. Je kan vlot in overleg gaan en meedenken met de klant op zowel operationeel als strategisch vlak.

Je bent native franstalig en hebt een goede kennis van het nederlands. Je bent bent bereid je te verplaatsen over heel Wallonië.

Wie is Attentia?

Attentia is actief binnen 4 domeinen : HR & Payroll, Preventie & Bescherming, Duurzaam Verlonen en Wellbeing. Met ruim 750 medewerkers verspreid over 40 kantoren in het ganse land ondersteunen we onze klanten.

We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf. Onze strategische focus werd reeds meerdere jaren op rij bekroond met de prestigieuze HR Excellence Award.

Nice to know :

We hanteren binnen Attentia een efficiënt sollicitatieproces en korte opvolging.

Indien jouw kandidatuur in aanmerking komt, zal HR je zo snel mogelijk contacteren. We voorzien maximum 3 gesprekken in de procedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier