Assistant Shop Manager M/V
Damart
Tielt-Winge, Belgium
2 dagen geleden

Bedrijfsvoorstelling

Damart België is een ambitieuze retailer die zich onderscheidt in het productaanbod voor de vrouwen van 55+. We vertegenwoordigen 1 van de 11 merken van de Damartex Group, waar meer dan 2300 medewerkers elke dag met plezier naar het werk gaan.

Als geen ander weten we dat comfort EN stijl heel belangrijk zijn voor onze doelgroep. Onze klant vindt bij ons een uitgebreid gamma aan prêt-à-porter, schoenen en lingerie, maar uiteraard kent iedereen de magische vezel Thermolactyl die zorgt voor een warm gevoel tijdens de donkere koude maanden.

Passie voor de klant is onze belangrijkste waarde. In onze 58 winkels zorgen we voor een uitmuntende service, van onthaal tot paskamer begeleiden we de klant doorheen het uitgebreide productaanbod.

Om onze ambities te kunnen waarmaken zoeken we een even ambitieuze Shop Manager die samen met ons vooruit wil gaan!

Functie

Als Assistent Shop Manager bij Damart maak je actief deel uit van je team, je geeft het voorbeeld en bent vooral een coach voor je medewerkers.

Je kan je team prikkelen en motiveren om het beste van zichzelf te geven, de klant tevreden stellen is DE allergrootste prioriteit.

Een Assistent Shop Manager blinkt uit in organisatie. Je slaagt er in om de juiste prioriteiten te stellen in de diverse verantwoordelijkheden die dagelijks met passie door je medewerkers gedragen worden.

Als geen ander slaag je er in om steeds het overzicht te behouden op het winkelgebeuren, enerzijds door observatie en je eigen actieve bijdrage in de verkoop, maar ook en vooral door je inzicht in de verschillende indicatoren.

Je gebruikt deze indicatoren om je team te doen groeien.

De Damart winkel die jij samen met de Shop Manager onder je vleugels neemt maakt deel uit van een Area. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager.

Profiel

Je hebt bij voorkeur reeds een leidinggevende ervaring, al hoeft dit niet per sé als Assistent Shop Manager te zijn. Werk je nu als verkoopster of als eerste verkoopster en ben je klaar voor the next step, dan ben je bij ons zeker welkom!

Is deze ervaring in fashion, dan heb je zeker een streepje voor!

Je bereikt je doelstellingen door een uitstekende klantenservice te bieden, maar ook door met je commerciële skills de klant te overtuigen van onze kwalitatieve producten.

Je kan je commerciële ervaring overbrengen op je team zodat jullie samen de vooropgestelde doelstellingen bereiken.

Mode en verkoop zijn je passie!

Plaats tewerkstelling

Gouden Kruispunt 49A, 3390 Tielt-Winge >

Bekijk de route naar je werk

Aanbod

Naast mooi financieel aanbod onderscheidt Damart zich vooral als een werkgever die respect heeft voor zijn medewerkers. Er is oprechte waardering voor prestaties, autonomie en verantwoordelijkheid, continue opleiding en incentives om het spannend te houden.

Een Assistent Shop Manager bij Damart werkt voltijds, 36u per week met 6 adv dagen. Het bruto loon wordt aangevuld met leuke extra’s, daar vertellen we je graag meer over tijdens een eerste kennismaking.

Contactpersoon

Gert Tansens HR Partner Stel een vraag Bekijk linkedin profiel Solliciteer hier Keer terug Share : Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Afprinten

Jouw collega's >

Bekijk alle getuigenissen

Tania - Assistant Shopmanager Teamspirit is belangrijk Ik vind het als Assistente heel belangrijk dat ik beide aspecten heb in mijn functie, ik sta veel in de verkoop’ maar ik vervang ook de gerante als ze met verlof is of bij ziekte.

Ik vind het fijn om de taken van de gerante zo goed mogelijk over te nemen als zij er niet is zodat alles in de ... >

Lees getuigenis

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier