Delivery Manager
Manpower
Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een zeer grote speler op de markt van transportmanagement software en -diensten, zijn wij op zoek naar een Delivery Manager.

In je nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de oplossingenportfolio en het beheer van projectopleveringsactiviteiten.

Hierbij rapporteer je aan de delivery management teamlead. Als Delivery Manager sta je in voor het gehele projectproces beginnende bij de kick-off meeting met de klant t.

e.m. de implementatie en de follow-up. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van verwachtingen van de klant, het voorbereiden van productdemonstraties en het trainen van klanten in het gebruik van de applicaties (ter plaatse of van op afstand).

Voor deze functie is onze klant op zoek naar een ervaren delivery manager met een echte hands-on mentaliteit en een uitstekende kennis van Engels en Frans.

Bovendien heb je reeds een eerste ervaring met transport- of logistieke processen en ben je klantgericht en analytisch ingesteld.

Een goede kennis van SAP / ERP is hierbij een must. Kennis van B2B-interfaces of ervaring met TMS wordt gezien als een pluspunt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier