Experienced SAP BC Consultant
Ctac België
Wommelgem, Belgium
19 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?SAPBachelor, Master denkniveauMedior, Senior werkniveau5+, 2-5 jaar werkervaringNederlands sprekendWat krijg je?

Vast€ 3500 - € 4500 bruto per maandGlijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingWat doe je?

Minimaal een 40-urige werkweekSamenwerken met 50+ collega'sJe werkt samen met ITFocus op B2BJe werkt voornamelijk met De vacatureAls SAP BC Consultant ben je verantwoordelijk voor het operationeel houden van diverse complexe SAP landschappen voor grote spelers in de wereld.

Je voert zelfstandig installaties en updates en uit.Je bent betrokken bij innovaties, je ontwikkelt architectuur en laat daarin je eigen visie zien.

Hierin werk je nauw samen met je collega’s en onze klanten. Samen verzorgen jullie het complete beheer van de ICT-omgevingen van onze klanten.

Onze kracht is dat we alle expertise in huis hebben waardoor je snel toe kan werken naar een goede oplossing voor de klant.

Daarnaast willen we als organisatie continu voorop lopen met de nieuwste technieken. Zo werken we bijvoorbeeld al intensief met SAP HANA omgevingen op private en public Cloud Platformen.

De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op SAP gebied behoorlijk snel gegaan. HANA is van buzzword’ realiteit geworden. Systemen worden gemigreerd.

Data moet toegankelijk zijn via mobile devices, en dat alles op een veilige manier. Voor jou als SAP BC Consultant biedt Ctac de uitdagingen die je nodig hebt om je kennis en ervaring up-to-date te houden.

Functie eisenJe hebt een Bachelor- of Masterdiploma in een technische / ICT richting, of gelijkwaardig door ervaringJe hebt tenminste 3 jaar werkervaring met installaties en migraties binnen een SAP omgeving en met het gebruik van Solution ManagerBovendien heb je ervaring met één of meer van de volgende technische domeinen : databases, security, OS platformen, SAP componenten (S / 4 HANA, PO, BW, portals, SAP Cloud Platform etc.

en het ontwikkelen en uitvoeren van innovaties.Je spreekt en schrijft perfect NederlandsIntrovert? Extravert? Dat maakt voor deze rol niet uit, zolang je een passie hebt voor de job!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier