Coördinator Bouw
Colruyt Group
BE
17 dagen geleden

Als coördinator bouw ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het tijdig opleveren van bouwkundige werken. Specifieker gaat het om herstellingen en renovaties aan de gebouwen van Colruyt Group (winkelfilialen en centrale gebouwen zoals kantoorgebouwen en distributiecentra).

Als coördinator kom je in aanraking met projecten zoals de herstelling of renovatie van daken, parkings, rioleringen, gevels Je doet hiervoor hoofdzakelijk beroep op externe bedrijven.

Je zorgt ervoor dat die bedrijven tijdig de gevraagde kwaliteit leveren tegen de laagst mogelijke prijs en dit op een veilige manier.

Je werkt ook samen met interne partners zoals elektriciens, rekkenbouwers en overlegt regelmatig met je interne klant.

Omdat het aantal projecten groeit, ga je continu op zoek naar nieuwe externe partners die aan de gestelde eisen voldoen.

Je vraagt offertes op en gaat hieromtrent in onderhandeling. Je past bouwplannen aan, doet de werfopvolging en de uiteindelijke oplevering voor je interne klant.

Je rapporteert aan je directe leidinggevende binnen de afdeling bouw. Daarnaast overleg je binnen het bouwteam over de evolutie van de werken van het aan jou toegewezen project.

Je maakt de nodige afspraken met je collega's zodat ook de gezamenlijke doelstellingen van het team gerealiseerd worden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier