Process Engineer
The Lubrizol Corporation
Beveren, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Lubrizol is een innovatief chemisch bedrijf dat gespecialiseerde technologieën inzet om een verbetering te brengen aan de kwaliteit en prestaties van de producten van onze klanten.

Wat betekent dit in praktijk ? Minder emissie voor schonere lucht. Een meer comfortabele en veiligere rit. Prachtig haar.

Kledij die ademt en coatings die helder blijven. Veiliger en meer comfortabele patiëntenzorg. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

We zijn altijd op zoek naar manieren om het beste nog beter te maken. Versterk ons team en werk mee aan het verbeteren van producten die je elke dag gebruikt.

Voor onze productievestiging in Kallo zijn wij momenteel op zoek naar een Process Engineer. Wat je zal doen Als Process Engineer sta je in voor het succesvol implementeren van procesverbeteringen die de kwaliteit en het rendement van de productie verbeteren.

Als technisch en analytisch expert werk je samen met o.a. onderhoud en productie om dit doel te bereiken. Je voornaamste verantwoordelijkheden 1.

Verzamelen en analyseren van procesinformatie Je bent gebeten door data en analyse van procesresultaten op basis van meetindicatoren zoals % prime rate, cyclustijden, productiviteit, etc.

Je identificeert trends en stelt correctieve acties voor Je bent expert in troubleshooting : je analyseert productieruns buiten specificatie en productieproblemen en formuleert mogelijke oplossingen Je beheert en volgt bestaande en nieuwe producten op 2.

Uitvoeren van verbeteringsprojecten Je bent gedreven om de kwaliteit en het rendement van de productie te verhogen door procesaanpassingen voor te stellen en te ontwikkelen Je ontwerpt nieuwe productieprocessen door studie en analyse van de nodige technologieën.

Je begeleidt en volgt investeringsprojecten op Je rapporteert testresultaten bij ontwikkeling van nieuwe procestechnologieën 3.

Beheer van productiegerelateerde data Je borgt kennis in de organisatie door productrecepten, procesparameters, procedures en werkinstructies up-to-date te houden.

4. Expert Trainer Je deelt je kennis door technische trainingen te voorzien voor de operators op vlak van algemene proceskennis en / of (aangepaste) processystemen Je werkt actief mee aan veiligheidsprogramma’s van de productieafdeling Je stel cursussen op en je houdt je eigen kennis up-to-date binnen je vakgebied Wie we zoeken Je bent Industrieel Ingenieur Chemie.

Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen de (chemische) procesindustrie. Je komt terecht in een klein team van ingenieurs en je zal ingezet worden naargelang je ervaring en sterktes.

Hierdoor kunnen zowel ervaren ingenieurs als schoolverlaters solliciteren. Je rapporteert aan de Plant Manager. Je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

Je bent een enthousiaste teamplayer en kan je vlot aanpassen. Je bent een technisch expert die door zijn analytische en innovatieve geest elk probleem als een mogelijke oplossing en verbeteringsopportuniteit ervaart.

Je bent bovendien vlot en duidelijk in je (technische) communicatie naar technische en minder technische collega’s. Eventuele kennis van SAP is een pluspunt.

Je neemt je verantwoordelijkheid wat zich toont in je kwaliteits-, veiligheids- en milieubewustzijn. Wat we bieden Lubrizol biedt een contract van onbepaalde duur, gecombineerd met interessante loonsvoorwaarden en een ruim pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonusplan.

 • Als kleinere site binnen een internationaal bedrijf, ken je alle collega’s bij naam én heb je de tools en hoge standaarden van een internationaal bedrijf bij elkaar.
 • Gezien de kleinere vestiging krijg je veel ruimte en verantwoordelijkheid in je job en zijn rapporteringslijnen kort. Met verschillende productieplatforms en een sterk team, garanderen we de juiste uitdagingen op het vlak van technische innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

  Continue verbetering en open communicatie zijn hierbij de sleutels tot succes. Als onderdeel van een Amerikaans chemisch bedrijf, produceert Lubrizol in Kallo fijnchemicaliën die de werking van de eindtoepassingen van onze producten optimaliseren.

  Onze klanten situeren zich in hoofdzaak binnen de Personal & Home Care, Pharmaceutical en Performance Coatings industrie.

  Als kleinere speler in de Antwerpse chemische industrie, biedt onze groeiende site vele mogelijkheden en wordt er volgens de hoogste standaarden gewerkt.

  De vestiging bevindt zich in de Waaslandhaven en is slechts 20 minuten verwijderd van het centrum van Antwerpen met talloze culturele en andere mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier