Procurement Executive buyer SPR Spare Parts et contrats de maintenance pour trains
NMBS
Linkebeek, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

How do you make our customers happy? Als category manager Spare Parts en onderhoudscontracten voor treinen ondersteun en beheer je complexe inkoopprocedures voor aanzienlijke uitgaven van de NMBS, rekening houdend met de strategie van je inkoopcategorieën binnen het aankoopdomein van de toeleveringen van Spare Parts aan alle onderhoudswerkplaatsen van NMBS.

Jij bepaalt de strategie voor je categorie.What is your role at NMBS? De belangrijkste verantwoordelijkheden voor deze functie zijn : Je bent de expert voor uw categorie en onderhoudt de kennis van de markt en de leveranciers.

Je breidt de kennis van de toelevermarkt steeds uit. Je zoekt opportuniteiten op.Je bent de expert in het opmaken van commerciële lastenboeken, waarbij SLA, TCO, YoY savings toegepast worden.

Je overlegt met je interne klant en probeert zo goed mogelijk zijn behoefte proactief te begrijpen.Je bouwt bruggen met de toelevermarkt en tracht deze te verbinden met de noden van NMBSJe bepaalt de aankoopstrategie en communiceert die aan het management via de sourcing board.

Je zorgt ervoor dat je aan de beste condities voor je category aankoopt, en dat NMBS een concurrentieel voordeel bereikt door jouw aanpak en resultaten.

Je neemt beslissingen rekening houdend met Total Cost of Ownership.Je garandeert een stipte levering aan uw interne klanten.

Je draagt bij om de samenwerking, de procedures en de werkmethoden te optimaliseren.Je bereidt de categorie plannen voor en beheert ze.

Je rapporteert aan de SPR Sourcing Manager.Why is this job for you? Je bent in het bezit van een masterdiploma bij voorkeur in een technische richting.

 • Je hebt bij voorkeur minimum 5 jaren sourcing ervaring in Direct Spend in een middelgrote tot grote onderneming. Je beheerst de MS Office-suite;
 • kennis van SAP is een troef. Je hebt een goede kennis van de toelevermarkt voor jou categorieën, en breidt deze steeds verder uit.

  Je kan in overleg gaan met je interne klant, en bent in staat te challengen’ met je kennis en ervaring. Je commerciële daadkracht is sterk ontwikkeld en gebruik je gepast in je job.

  Je werkt steeds planmatig en gestructureerdJe kan een projectteam leiden Je bent Nederlandstalig of Franstalig en hebt een goede kennis van het Engels en de tweede landstaal.

  Je bent resultaatsgericht en bent in staat om initiatieven te nemen Je weet hoe u moet plannen, organiseren en deadlines halen Je hecht groot belang aan integriteit en u bent klantgericht Je bent een teamplayer en bent alsook in staat om zelfstandig te werken Je bent oplossingsgericht Je bent flexibel Je bent pragmatisch Je bent stressbestendigWhat can you expect from us?

  Bij NMBS draag je elke dag je steentje bij aan een duurzame economie : minder files, minder luchtvervuiling, betaalbare mobiliteit voor iedereen.

  Deze job biedt jou de opportuniteit voor het uitbouwen van een vernieuwde dienstverlening en een performante toekomstgerichte organisatie.

  Wij bieden je een werkomgeving met vrijheid voor initiatief, opleidingen, flexibel werken, work-life balans, sociaal engagement En een salarispakket bestaande uit onderstaande elementen : Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een collectieve en individuele bonus, maaltijdcheques, onkostenvergoeding en bijkomende voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en een attractieve groepsverzekering.

  Een gedeelte van het salaris wordt als flexbudget aangeboden en kan naar eigen keuze gebruikt worden binnen een flexplan (leasefiets, extralegale kinderbijslag, terugbetaling pensioensparen ).

  33 verlofdagen per jaar (20 wettelijke vakantiedagen en 13 bijkomende)Talrijke opleidingsmogelijkheden.Een gratis treinabonnement in België en voordelen op internationale trajecten.

  Voordelen voor het hele gezin : gratis of goedkoop met de trein reizen, voordelige vakantiekampen voor kinderen, hospitalisatieverzekering aan voordelige tarieven, Begint het al te kriebelen?

  Zeker solliciteren dan!Where will you be working? Je werkt samen in een divers team van Procurement professionals , elk met hun ervaringen uit verschillende sectoren binnen en buiten NMBS.

  Door de bijdrage van eenieder beogen we via onze expertise waarde te brengen aan onze interne klanten opdat zij hun doelstellingen kunnen bereiken.

  We hebben respect voor onze collega’s en helpen mekaar om als team steeds sterker te worden. We zijn transparant. Het nemen van initiatieven en ondernemerschap binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied zijn belangrijk.

  We steunen mekaar op onze weg naar World Class Procurement’. Het kloppende hart is gehuisvest in de Hallepoortlaan te Brussel, vlakbij het station Brussel-Zuid.

  What’s next ? We willen dat je je goed voelt bij ons en een zo rijk mogelijk beeld krijgt van de job, jouw collega’s en ons bedrijf.

 • In functie daarvan voorzien we enkele stappen, waarin jij ons en wij jou kunnen leren kennen. Alle stappen worden zo snel mogelijk na elkaar ingepland;
 • Je kan solliciteren via onze website We zullen je CV en motivatiebrief met veel interesse lezen en je eventueel kort telefonisch even opbellen om wat extra vragen te stellen.

  Aarzel ook niet om dat zelf te doen!Als we denken dat je over de juiste ervaring en competenties beschikt zullen wij je uitnodigen voor een selectiegesprek.

  Om dit gesprek voor te bereiden, vragen wij jou om een persoonlijkheidsvragenlijst en redeneertesten online in te vullen.

 • tests d’aptitudes ?Tijdens het gesprek maken we verder kennis en gaan we dieper in op je motivatie, competenties, ervaring én jouw visie op de invulling van de functie.
 • Uiteraard kan je ons ook op de rooster leggen zodat je perfect weet wat de job inhoudt.Indien dit gesprek positief is , zal er een laatste gesprek plaatsvinden alvorens op te starten.

  Voorafgaande procedure kan eventueel onderbroken of aangepast worden om gegronde redenen.De inschrijvingen worden afgesloten van zodra er voldoende kandidaturen zijn.

  Do you have any questions? Over de selectieprocedure?An KempseM. T. 02 / 525 25 53 Over de inhoud van de functie?Werner Symens eM :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier