Senior Mould Engineer
Jobat
Leuven, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn op zoek naar een Senior Mould Engineer voor een klant in Leuven. Deze persoon is verantwoordelijk voor de realisatie van meerdere projecten, gaande van specificaties tot productie.

Als Senior Mould Engineer bestaat je takenpakket uit : Coƶrdineren van verschillende (sub-)mould engineering projecten binnen de domeinen van productie, ontwikkeling en engineeringFocus op productontwikkeling, output en opbrengstverhogingen, kwaliteitsverbetering, haalbaarheidanalyses, .

 • Opstellen van gedetailleerde actieplannen, budgetten en investeringenBegeleiden van projectmedewerkers, binnen het vooropgestelde budget en timing Detecteren van problemen en overgaan tot een actieplanOpvolgen van de technische evolutie van productontwikkeling op de markt Ontwikkelen en onderhouden van een netwerk van externe specialistenOrganiseren en onderhouden van een documentatiesysteem Als Senior Mould Engineer voldoe je aan de volgende vereisten : Relevant Masterdiploma (Industrieel Ingenieur, .
 • Technische kennis van injection moulding : engineering, proces, machines en randapparatuurMinimum drie jaar relevante ervaringKennis van GMP en safety regulations is een must Kritisch ingesteld en analytisch vermogen Zeer goede kennis van Nederlands en EngelsUitdagende projecten in lijn met jouw interesses en talentenPersoonlijke opvolging en open communicatie zowel voor als na indiensttredingMogelijkheid tot het volgen van extra opleidingenInspirerende netwerkevents en legendarische afterwork drinksSterk netwerk van toonaangevende klantenExpertise binnen IT, Engineering en Life SciencesEen vliegende start voor elke junior, verdere groei en kennisdeling voor onze seniors
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier