Technicus elektromecanicien
HR Rail
, BE
5 dagen geleden

Ben je geïnteresseerd in elektriciteit en techniek? En draag je veiligheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien onze nieuwe (eerste) technicus-elektromecanicien.

Je kan uit verschillende specialiteiten kiezen :

 • Voor onze technici seininrichting hebben wissels, seinen, overwegen en spoordetectiesystemen geen geheimen. Zij zetten dagelijks hun kennis van elektriciteit, elektronica, mechanica én informatica in om de seininrichting op en rond het spoor te vernieuwen, onderhouden en herstellen.
 • Onze technici verwarming, verlichting & drijfkracht (VVDK) zijn gefascineerd door de verschillende elektrische installaties op en langs de sporen.
 • Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de montage en de herstelling van de voedingsinstallaties van de seinen en wissels, middenspanningsinstallaties, wisselverwarming, pompen, verlichting, noodvoedingen, ...

 • Onze technici met specialiteit onderstations zorgen voor de regeling, onderhoud en uitbreiding van de tractie-onderstations.
 • Bij deze specialiteiten werk je meestal in een kleine ploeg van 2 à 3 technici. Je hebt doorgaans vaste uren, maar af en toe is er ook avond-

  of weekendwerk mogelijk. Af en toe ben je van wacht , dan kan je opgeroepen worden buiten de normale diensturen om storingen aan één van de installaties te gaan oplossen.

  We rekenen op jou om het treinverkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Onze technici met specialiteit bovenleiding zorgen voor de opbouw, het onderhoud, de afregeling en de vernieuwing van de installaties van de bovenleiding (zoals draagmasten, dwarsbalken, bedrading, schakelaars, ...) en
 • In de specialiteit bovenleiding werk je in een ploeg van 6 collega’s en volgens een vast uurschema in een 3 x 8 systeem vroege, late, nachtshift.

  Het uurrooster loopt ook door op zaterdag en zondag.

  JN 844 H-HR / 2018

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier