Account manager regio Vlaams-Brabant/Brussel
Mediahuis Limburg
Antwerpen, Belgium
1 uur geleden

Bij Mediahuis zoeken we ...

Bij Mediahuis zoeken we een Account Manager voor de regio Vlaams-Brabant / Brussel. En we geloven dat jij een steengoede kandidaat bent.

Want wie we nodig hebben,

is iemand die onze sterke mediamerken vertegenwoordigt bij bestaande klanten en potentiële adverteerders. Een commercieel talent zoals jij, met sales-

en / of marketingervaring én goede digitale skills.

Waarom precies jij?

Het zijn vooral jouw commerciële feeling en jouw interesse in media die ons aanspreken. Jij bent immers diegene die onze klanten met deskundig advies overtuigt om te adverteren in onze print en online media.

We denken aan jou omdat je, dankzij je ervaring in sales, zonder meer dé vertrouwenspersoon bent voor onze bestaande adverteerders.

Maar daarnaast ben je supergemotiveerd om je portefeuille verder uit te bouwen door doelgerichte prospectie. Je detecteert haarfijn commerciële opportuniteiten, gaat na welke mediacampagne het best bij een lead of klant past en vertaalt dit in gerichte voorstellen die je ook na het verkoopverhaal perfect blijft opvolgen.

Je rapporteert aan de sales manager die je sowieso voldoende autonomie, beslissingsbevoegdheid en vrijheid geeft.

Wat op je CV staat,

maar niet het enige dat voor ons telt. Je houdt van verkopen, daar is natuurlijk al heel wat mee gezegd. Verpakken we dat in een aantal belangrijke eigenschappen, dan komen we uit bij : resultaatgericht, hands-

on, enthousiast, empathisch, een bruggenbouwer. Je gaat voor langetermijnrelaties en gelooft sterk in samenwerken met je klanten.

Je gelooft in de kracht van printmedia, maar weet dat digitaal de toekomst is. Ook die boodschap kan je perfect overbrengen bij je klanten.

Wat je terug krijgt, is ...

 • een boeiende en verantwoordelijke job met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • een intensieve on-the-job opleiding, op basis van jouw behoeften, wensen en achtergrond;
 • gedreven collega’s met een duidelijke visie en doelstellingen;
 • toegang tot De Academie, de binnenhuisuniversiteit van Mediahuis met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen;
 • een aantrekkelijk salarispakket en een reeks bijhorende voordelen;
 • een visitekaartje van een van de 10 meest aantrekkelijke werkgevers van België
 • WAT JE MOET DOEN OM TE SOLLICITEREN is eenvoudig. Via de knop hieronder bezorg je ons je cv en een overtuigende motivatiebrief die bewijst dat we ons niet in jou vergissen.

  Wil je meer informatie, neem dan contact op met jobs mediahuis.be.

  of deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier