Junior Plant Engineer
Jefferson Wells
Bredene, Flanders, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobat

Vast Contract Regio Oostende

chemie #operations #engineering

Beschik je over een master burgerlijk of industrieel ingenieur? Haal je voldoening uit conceptueel en creatief denken? Ben je ambitieus in het opbouwen van technische expertise en leidinggevende vaardigheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Junior Plant Engineer om hun engineering team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Oostende is internationaal actief binnen de chemische industrie.

Functieomschrijving

Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering en ondersteuning op technisch-operationeel vlak .

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten :

 • Uitwerken van procesmatige verbeteringen op de installaties m.b.v. nieuwe technische evoluties en best practices
 • Nauw samenwerken met projectmedewerkers en het productieteam bij de opstart, implementatie en opvolging van productieaanpassinge n
 • Ondersteuning bieden bij de analyse van processtoringen en mechanische falen
 • Procesintegriteit- en veiligheid opvolgen rekening houdende met de impact op het milieu
 • Uitvoeren van overdrukstudies, risicoanalyses en LOPA’s
 • De nodige documentatie voorzien en updaten m.b.t. productie, kwaliteit, veiligheid en milieu
 • In kaart brengen van het energieverbruik en de optimalisatie van utilities
 • Profiel

  Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Junior Plant Engineer over een master burgerlijk of industrieel ingenieur chemie .

  Een eerste werkervaring in een engineering rol is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels .

  Daarnaast ben je leergierig ingesteld en neem je graag initiatief . Tot slot denk je graag conceptueel en creatief na.

  Aanbod

  Als Junior Plant Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.

  holvoet( )jeffersonwells.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier