Coördinator Logistiek
Manpower
Heverlee, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een leider binnen zijn marktsegment, zijn wij op zoek naar een Coördinator Logistiek. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het transportmanagement en de inventarisplanning van de after-market producten.

Je staat o.a. in voor de ondersteuning van het logistieke team in Abu Dhabi, de transportorganisatie, de voorbereiding van de export-documenten en de optimalisatie van de vrachtkosten.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het "forwarder performance management" waar je aandacht besteed aan het oplossen van dagelijkse problemen én voor het vastleggen, behalen en opvolgen van de gemaakte afspraken.

Tevens bied je ondersteuning aan de forecast meetings, doe je de follow-up van de aankooporders en analyseer en optimaliseer je de inventarisplanning om beschikbaarheid te vergroten.

Voor de functie van Coördinator Logistiek beschik je over een Bachelor diploma Logistiek of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring.

Onze klant is op zoek naar een Coördinator met ervaring in een distributie-omgeving en kennis van Supply Chain Management en Logistiek.

Voor deze functie ben je een goede onderhandelaar en sta je communicatief sterk in je schoenen. Hiervoor is een goede kennis van het Engels een must.

Bovendien draag je waarden zoals klant- en vebeteringsgerichtheid hoog in het vaandel.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier