Junior Planner (M/V)
Plus Profiles
ANTWERPEN, BE
19 dagen geleden

De functie

Je maakt deel uit van een team dynamische en gemotiveerde planners. Sommigen al wat meer ervaring dan anderen. Dankzij jouw nauwkeurige manier van werken en communicatieve skills weet je de mensen op terrein de nodige en juiste informatie te voorzien.

Zo kunnen zij probleemloos hun taken uitvoeren. Stressbestendigheid is in deze functie een must! Je zal regelmatig moeten multitasken en de planning durven omgooien.

In onvoorziene omstandigheden moet je snel kunnen schakelen. Bij afwezigheid van een van je collega’s moet je je flexibel opstellen om de klanten van het gewenste resultaat te voorzien.

De eerste maanden zal er een intensief opleidingstraject voorzien worden. Je staat er nooit alleen voor! Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden!

Het profiel

Een bachelor is geen must, maar je moet wel over een Bachelor denkniveau of gelijkwaardig door ervaring beschikken. Hierbij heeft Microsoft Office geen geheimen voor jou én je spreekt vlot Nederlands, Duits en Frans.

Zelfstandig werken is ook een must.

De organisatie

Het bedrijf waar wij een Junior Planner voor zoeken is een private Belgische spoorwegmaatschappij. Zij leveren spooroplossingen op maat via eigen middelen.

Voor de vestiging in Antwerpen zoeken zij een dynamische, gemotiveerde planner!

Het aanbod

Je werkt samen met jonge mensen in een dynamische en internationale werkomgeving. Daarbij bieden ze jou een mooi maandloon met tal van extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques 8 euro / dag, ecocheques).

Interesse? Solliciteer vandaag nog!

Over ons

Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en wil dé HR Expert van middelgrote ondernemingen worden. Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier. Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

Direct solliciteren E-mail deze vacature Bel Eline Roelans

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier