Financieel Stafmedewerker
Zorg Leuven
Leuven, België
3 dagen geleden
source : Joblift

Wat houdt je functie in?Als financieel stafmedewerker ondersteun je de financiële directeur in devoorbereiding, planning en bijsturing van het financiële beleid van onzezorgorganisatie.

Je ontwikkelt een basisaanbod van rapporten die de dienstenkunnen raadplegen en ondersteunt hen door het inzichtelijker maken van hunfinanciële informatie.

Je speelt in op signalen van de collega’s (boekhouding -budgetten en begroting) en werkt samen met hen een efficiënte werkorganisatieuit, daarnaast ben je een ware bruggenbouwer binnen de organisatie.

Hetoptimaliseren van (digitale) processen en het uitwerken van draaiboeken in hetkader van projectwerk interesseert je. Daarnaast ben je vaardig in hetverzorgen van interne opleidingen.

Via nodige communicatie en toelichting zorgje er mee voor dat veranderingen weerklank vinden.Je werkt samen in een team van 7 personen dat bestaat uit boekhouders,administratieve collega’s en een adviseur met overheidsopdrachten alsspecialisatie.

Je hebt zelf enige boekhoudkundige kennis waardoor jij en jecollega’s dezelfde taal spreken, maar je focus ligt op de ruimere financiëleprocessen doorheen heel Zorg Leuven.

Je werkt vlot met Excel en rapporteert aande financieel directeur.Een persoon met voorliefde voor cijfers en een zeker maatschappelijk engagementis dus wie we zoeken!Kom langs op het kennismakingsmoment voor onze openstaande vacatures op vrijdag13 / 9 tussen 16u en 18u en ontmoet een collega of je leidinggevende.

WZC EdouardRemy, A. Vesaliusstraat 10 te Leuven vrije toegang.Welk profiel zoeken we?- Je beschikt over een masterdiploma in een economische richting (economie,handelswetenschappen, .

 • of daarmee gelijkgesteld.OF- Je beschikt over een masterdiploma in een andere richting en kan 5 jaarrelevante ervaring voorleggen (ervaring bij een financiële dienst of bank,ervaring in boekhouding, ervaring met financiële rapportering ofbeleidsvoering)Geef voldoende aandacht aan het omschrijven en weergeven van je ervaring naarinhoud en precieze tijdsduur.
 • Hoe beter omschreven, hoe beter we de beoordelingkunnen maken; de geldigheid van je kandidatuur kan ervan afhangen.- Je Excel-

  kennis laat je naast het gebruiken van functies toe vlot gegevens tesorteren / zoeken en draaitabellen te maken- Je bent een initiatiefnemer en houdt ervan om nieuwe paden uit te denken, jelaat je hierbij niet ontgoochelen bij de eerste tegenslag of onvoorzienevertraging.

 • Je bent communicatief en vlot in sociale contacten en bouwt makkelijk eennetwerk uit.- Je houdt ervan werkgroepen te leiden, de krijtlijnen voor projecten uit tezetten en de uitwerking ervan mee op te volgen.
 • Wat bieden we je aan?Loon en statuut* Voltijdse, statutaire tewerkstelling

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier