laborant
Randstad
Wetteren, Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Ben jij analytisch ingesteld, wens je in 2-ploegen te werken, wil jij trots zijn op je product en werken in de organische chemie?

Dan ben jij dé persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf in de regio van Wetteren zijn wij op zoek naar een analytisch laborant.

Jouw dag zal grotendeels bestaan uit het analyseren van verschillende fases in de productie. Hierbij neem je telkens stalen van bijvoorbeeld grondstoffen of afgewerkte producten.

Dit doe je aan de hand van technieken zoals HPLC, GC en UV. Daarbij zal je werken in een wisselend 2-ploegensysteem en sta jij in voor het schrijven van grotendeels Engelstalige verslagen.

qualification

Wie zou jij moeten zijn?- Jij hebt een bachelor in een relevante richting.- Jij spreekt en begrijpt zeer vlot Nederlands en Engels.

 • Jij hebt een feeling voor de sector en affiniteit met de chemie.- Jij bent communicatief ingesteld en vlot in het schrijven van verslagen.
 • Jij kan werken in een wisselend 2-ploegensysteem en dit telkens van 5u-13u en van 13u-22u. Welke aantrekkelijk aanbod hebben wij voor jou?
 • Een dynamische functie.- Gepassioneerde collega's.- Werken in een warm bedrijf.- Marktconforme verloning met mooie extralegale voordelen.
 • Bij een positieve interimperiode kans op verlenging. Ben jij de persoon die wij zoeken? Heb jij volledig zin om erin te vliegen?
 • Wil je deze job super graag? Solliciteer dan snel online of via mail : aalst.office tempo-team.be.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier