DOSSIERBEHEERDER TOF ACCOUNTANTSKANTOOR: Ga weer graag werken!
Austin Bright
Heist-op-den-Berg, Antwerp, BE
17 dagen geleden
source : Monster

De zaakvoerder in dit Accountantskantoor in Heist-op-den-Berg kwam van een zeer grote accountancy groep, en besefte toen al dat hij zijn eigen kantoor anders wilde aanpakken.

Met de focus op een persoonlijke werkwijze en een toffe sfeer in het kantoor zorgt hij er dan ook voor dat zijn teamleden graag komen werken! Om dit team uit te breiden zoekt hij een gezellige, gemotiveerde dossierbeheerder of accountant die zichzelf ziet passen in deze omgeving.

Lees hieronder nog verder over belangrijke aspecten in de functie, maar vergeet ook zeker niet om vandaag nog te solliciteren zodat je in aanmerking komt! Jouw verantwoordelijkheden als ervaren dossierbeheerder / accountant in dit accountantskantoor Als A tot Z dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor een eigen portfolio aan dossiers, waarvoor je de fiscale boekhouding verzorgt.

De klanten zien jou op termijn aan als contact- en vertrouwenspunt en jij behandelt al hun vragen en onduidelijkheden. Je krijgt de kans om volledig autonoom te worden en mee te gaan naar besprekingen indien je dit wenst.

Alles is overlegbaar met de zaakvoerder! Jouw profiel als ervaren dossierbeheerder / accountant in dit accountantskantoor Bachelor in Accountancy / Fiscaliteit of vergelijkbare studie om de nodige kennisbasis op te bouwen.

Minimaal 4 jaar werkervaring waarin je deze kennis al kon toepassen in de praktijk. Deed jij al 5, 6 of 10+ jaar ervaring op en spreekt deze vacature jou aan?

Aarzel zeker niet, ook voor jou is er plaats in dit kantoor. Het aanbod voor een ervaren dossierbeheerder / accountant in dit accountantskantoor Een tof accountantskantoor dat gevuld is met boekhouders die gepassioneerd zijn door hun vak en elke dag met plezier komen werken.

Heb jij nu regelmatig 's morgens geen zin in de werkdag? Jouw nieuwe collega's hier zorgen ervoor dat dit niet meer zal gebeuren! Een goede work-

life balance wordt versterkt dankzij verschillende aspecten zoals de flexibele werkuren, de rustige omgeving van het kantoor en een regelmatig georganiseerde after-

work activiteit om de ontspannen sfeer te behouden. Een aantrekkelijk salaris wordt waargemaakt dankzij het brutoloon, oplopende tot zo'n € 3.

500 afhankelijk van jouw ervaring, dat wordt aangevuld met een onkostenvergoeding die steeds hoger blijft oplopen. · Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature?

Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply austinbright.com! Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / modern / digitaal / flexibel / aangenaam / Heist-

op-den-Berg / Itegem / Wiekevorst / Hulshout / Herenthout

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier