Chauffeur CE container/kipper
Accent
Wetteren, BE
12 uur geleden

De firma is opgericht in 1979 en ze mogenzich ondertussen met trots n van de grootste aannemers in deniche van openbaar groen en netheid noemen.

Zo kijken ze ook verderen wordt er jaarlijks ge nvesteerd in materieel maar ook inopleidingen bijscholing en aanwerving van personeel.

Zo houden zede blik op de toekomst gericht! Ze zijn gelegen te Wetteren enstaat in voor allerhande : Groenonderhoud van publieke domeinenNetheidsonderhoud Wegenonderhoud TunnelreiningingSignalisatie

Functiebeschrijving

Onzeklant is op zoek naar gemotiveerde chauffeurs CE. Je zalverschillende taken uitvoeren met een container en / of kipper.

Zovervoer je compost grachtenslib of houtsnippers af. Je zal ook zelfde container op de trekker plaatsen en deze verwisselen afhankelijkvan de taak.

Je krijgt een vast trekker ter beschikking. Naast hetrijden zal je ook instaan voor het invullen van alle nodigedocumenten.

Functie-eisen

Voordeze openstaande vacature heb je :

 • uiteraardveel interesse om als chauffeur in de groensector te werken
 • rijbewijs CE vakbekwaamheid en eigen vervoerom je naar de depot te verplaatsen
 • Je benteen vroege vogel en je hebt er geen probleem mee om extra uren tepresteren Kennis van het NL is vereist. Indien je in het bezit bentvan een VCA attest dan is dit zeker eentroef.

  Joboptie vast !

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier