Afvul- en Verpakkingsoperator - CHEMIE (m/v)
Konvert Interim Beveren
Zwijndrecht, BE
13 uur geleden

Profiel

Voor een chemisch bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een afvul- en verpakkingsoperator (m / v). Bij dit bedrijf start iedereen op hetzelfde niveau om het volledige proces te leren kennen.

Eens je alles onder de knie hebt, kan je doorgroeien naar het volgende niveau. Je wordt allereerst tewerkgesteld in de productieafdeling en je hebt de volgende taken : - Het afvullen en verpakken van hoogzuivere chemicaliën volgens strikt afgelijnde werkmethodes en in overeenstemming met kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen - Het documenteren van kwaliteitsverificaties.

 • Het uitvoeren van eerste lijnonderhoud aan de vul- en verpakkingsinstallaties.
 • Aanbod

  Controleren of de installaties werken en veilig zijn. De netheid van de apparatuur (vulmachines, zakverpakking, etiketteren, .

 • en van het materiaal controleren en onderhouden. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.
 • Documenten voor de productieopvolging invullen en de informatie doorgeven aan de betrokkenen. De productverpakking (waterdichtheid, gewicht, temperatuur, .

 • controleren. De eigen werkplek onderhouden en organiseren. Het productie- of verpakkingsproces opvolgen. Een lijnopruiming uitvoeren.
 • Het uitzicht van een product controleren. Storingen aan de machines en toestellen identificerenEenvoudige interventies uitvoeren indien nodig.

  Machines en apparatuur instellen en afstellen (snelheid, afmetingen van de film, configuratie van de lijn, ...). Toezicht houden op de werking van de verpakkingsmachine of -lijn en de controleapparatuur en aanpassingen doorvoeren in geval van afwijkingen - Je komt terecht bij een stabiele werkgever in een aangename werksfeer.

 • Je krijgt bij het bedrijf zelf nog een opleiding. - Het is een langdurige functie waarin je kans krijgt om door te groeien.
 • Ploegenstelsel : Aanvankelijk tweeploegenstelsel (6.00u 14.00u / 14.00u 22.00u). Bereid om in een drieploegenstelsel te werken (22.00u 06.00u).
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent een betrouwbare en nauwkeurige medewerker. - Je genoot een middelbare / hogere opleiding in chemie. - Je hebt een goed rekenkundig inzicht.
 • Je houdt van discipline en hebt oog voor veiligheid en kwaliteit - Je denkt logisch na, beschikt over een goed redeneervermogen, je bent in staat snel complexe zaken aan te leren en je houdt van een leuke teamsfeer - Je hebt een basis aan administratieve vaardigheden, nodig bij het invullen van kwaliteitsregistraties - Je beschikt over eigen vervoer, dit bedrijf is niet bereikbaar met het openbaar vervoer - Het bedrijf zorgt zelf voor initiatie en training - Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed, zowel schriftelijk als mondeling
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier