Handlanger - kelderbouw (m/v)
Konvert Construct Bree
Hamont-Achel, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Hamont is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister met leidinggevende kwaliteiten. Kan jij goed plan lezen?

Kan je een team leiden? Heb je een goed inzicht en verantwoordelijkheid? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

Aanbod

De activiteiten van een team coördineren. Afdichtingselementen plaatsen (opzwellende voegen, plastic folie, ...). Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones.

Houten bekistingen en bekistingsonderdelen (versterkingen, gebogen bekistingen, passtukken, ...) op maat brengen en assembleren.

Betonwapeningen assembleren. Betonwapeningen maken. De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling.

Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...). De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren. Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...
 • Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren. Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren.

  Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wij bieden je een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden binnen een tof en stabiel team Optie vast contract na een positieve interim periode Aantrekkelijk loon volgens bouwbarema

  Vereiste kwalificaties

  Plan lezen Verantwoordelijkheidsgevoel Goed inzicht 5 jaar ervaring als bekister van betonkelders

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier