Account Manager (Technisch Outsourcing - regio Antwerpen en Limburg)
Actief Interim
Antwerpen - Limburg, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Ben je een commercieel talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Account Manager (B-to-B)? Combineer je sterke onderhandelingstechnieken met een uitstekende technische feeling?

Lees dan zeker even verder! Onze klant is gespecialiseerd in het outsourcen van techniekers op projectmatige basis bij bedrijven.

Zij bieden een zeer kwalitatieve service en oplossingen op maat van de klant. Om hun commercieel team te versterken zijn zij op zoek naar een buitendienst sales medewerker voor de regio Antwerpen en Limburg.

Je prospecteert actief binnen jouw regio naar nieuwe klanten. Samen met hen werk je oplossingen op maat uit. Je onderhandelt over prijsafspraken en volgt de volledige sales administratie op.

Samen met de interne recruiters maak je de werkplanningen op van de techniekers. Je rapporteert op regelmatige basis aan de Regio Manager.

Functie-eisen Je deed reeds een eerste relevante werkervaring (+ / - 2 jaar) op als B-to-B Account Manager in de technische sector.

Arbeidsvoorwaarden Opstart op uitzendbasis. Vast contract na positieve evaluatie. Voltijdse tewerkstelling. Salaris wordt besproken tijdens een volgende fase in het sollicitatieproces.

Dit is in functie van reeds opgedane ervaring. Vb. voor iemand die reeds een soortgelijke functie deed, zal dit rond de 3000 € bruto liggen.

Het bruto salaris wordt aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals een firmawagen, laptop, gsm, maaltijdcheques, ecocheques en een onkostenvergoeding.

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een jong en dynamisch team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier