Geotechnisch ingenieur
Witteveen + Bos
Brussels
5 dagen geleden

Wil jij het geotechnisch geweten zijn achter uitdagende ondergrondse kunstwerken of waterbouwkundige projecten?

Deze mogelijkheid bieden wij je in de functie van geotechnisch ingenieur. In deze functie bent u verantwoordelijk voor de geotechnische advisering in veelal multidisciplinaire bouwkundige projecten.

Jij adviseert daarbij over het geotechnisch ontwerp en de aanleg van ondergrondse bouwwerken of waterbouwkundige projecten in België of in het buitenland.

Hierbij betrek je diverse state-of-the-art technieken. Daarnaast houd jij je bezig met het maken van geotechnische berekeningen.

Deze werkzaamheden voer je voor alle projectfasen vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie. Je bent hierbij werkzaam op het snijvlak van geotechniek en constructies.

Afhankelijk van uw interesse zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, zowel in de richting van specialist als richting projectleider.

Je standplaats is Berchem of Steenokkerzeel.

Binnen de afdelingen Ondergrondse infrastructuur en Waterbouw, geotechniek en instandhouding werken internationaal in totaal circa 55 geotechnici aan uitdagende geotechnische vraagstukken.

Voorbeelden van projecten waaraan wij een belangrijke bijdrage leveren zijn de projecten voor het Havenbedrijf van Antwerpen, de Noord / Zuidlijn in Amsterdam, de Tweede Maasvlakte in Rotterdam, de Oosterweelverbinding en rivierverruimingsprojecten zoals het Grensmaasproject in Limburg en kunstmatige eilanden in de Kaspische Zee (Kazachstan).

Vanwege de groei van de adviesactiviteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat wij vragen

 • een afgeronde universitaire opleiding burgerlijk ingenieur bouwkunde;
 • een gedegen technische basis : berekeningspaketten Plaxis, Deltares;
 • recent afgestudeerd of reeds enkele jaren werkervaring;
 • affiniteit met ondergrondse infrastructuur of waterbouw;
 • een analytische, ondernemende en ambitieuze instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden.
 • Wat wij bieden

  We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier