Sales Advisor Proximus Shop (Brugge)
Proximus
Brugge, West-Vlaanderen, Belgium
5 dagen geleden

Je job

Wanneer je in eenProximusshop werkt, deel je dat waarvan je het meeste houdt op het vlak vantechnologie met de (toekomstige) klanten.

Van de voorstelling van de nieuwsteGSM tot de zoektocht naar de perfecte technologische oplossing is eendagelijkse uitdaging voor jou en dan is geen enkele dag dezelfde.

Elke interactie met een klant telt. Hoffelijkheid krijgt een nieuwe betekenis in de omgeving van vandaag. Het is meer daneen eenvoudige glimlach.

Het maakt betekenisvolle contacten met onze klantenmogelijk. Een degelijke kennis van onze produkten en diensten, eenluistervaardigheid en begrip, een echte commerciële geschiktheid, al dieelementen zijn essentieel om een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Het is dat wat onze klanten tevreden maakt..

Je profiel

 • Je bent een verkoper die altijd de limieten kan verleggen en die de beste commerciële resultaten wil bereiken.
 • Dankzij je empathie kan je makkelijk het vertrouwen winnen van de klanten en hun behoeften leren kennen. Op die manier kan je hen ook de beste oplossing aanbieden.
 • Je bent gepassioneerd door alles wat nieuw is en je haalt energie uit al die innovaties.
 • Je natuuurlijke energie draagt bij aan de groepsdynamiek en aan een positieve en constructieve sfeer in de shop.
 • Ons aanbod

  Bij Proximus zijn demogelijkheden werkelijk onbegrensd en de beste plaats om te beginnen is in jeeigen team. Op welke betere manier kan je een expert worden in wat we doen dandoor je vertrouwd te maken met de nieuwste technologieën en door de klanten te helpen ?

  Dan ligt de weg open om je loopbaan bij ons werkelijk op te bouwen.

  Video

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier