Junior Solution Analyst Infrastructure
Colruyt Group
Tournai, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vacatureomschrijving Bij Colruyt Group zijn we elke dag bezig met het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen, IT-tools informatiestromen.

Als solution analyst ga je aan de slag voor onze interne klant Technics & Real Estate en beheer je kritieke interne bedrijfsprocessen.

Een boeiende job met impact! Jouw interne klant Technics & Real Estate is onder meer verantwoordelijk voor onze technische dienst en de indirecte aankoopprocessen.

Jij draagt ertoe bij dat zij met gebruiksvriendelijke en performante platformen kunnen werken. Je doet vooral functionele analyse en wordt mede-verantwoordelijk voor het gloednieuwe Produktstore.

Dit is het platform voor de aankoop van materiaal voor intern gebruik, van pennen tot werkschoenen. Wat doe je concreet?

De huidige processen bekijk je door een analytische bril. Je brengt de behoeften, noden en processen van jouw business in kaart.

Je werkt projectmatig om onze bestaande systemen te optimaliseren of nieuwe systemen te installeren. Zo kan je je businesspartners optimaal ondersteunen om hun strategische doelstellingen te realiseren.

Je bouwt duurzame relaties uit met je stakeholders. Zo ontdek jij welke noden er leven op het vlak van businessprocessen, werkmethodes, werkomgeving en IT-systemen.

Je denkt mee na over mogelijke IT- en procesoplossingen en stelt die voor aan de business, jouw interne partner. Daarbij hou je altijd de langere termijn voor ogen.

Je zet de noden van de business om in concrete oplossingen. Daarbij neem je eenvoud, efficiëntie en haalbaarheid als leidraad.

Je voorziet de nodige documentatie zodat alle stakeholders en eindgebruikers je oplossing duurzaam kunnen toepassen. Je werkt in Halle en kan tot 2 dagen per week werken op afstand.

Profiel Enthousiaste bruggenbouwer Je legt graag contacten en gaat vlot om met iedereen. Je kan anderen motiveren en hebt een aanstekelijk enthousiasme.

Kennis en ervaring Je kwam al in aanraking met analyses of procesbeheer. Pluspunten zijn : een eerste relevante werkervaring, kennis van aankoopprocessen en / of kennis van Planon, SAP, UML of Jira.

Nieuwsgierig Nieuwe dingen trekken je aandacht. Je leert graag bij, neemt vlot nieuwe dingen in handen en draagt die ook graag uit naar de collega’s.

Analytisch en conceptueel vermogen Analyseren is je absolute sterkte. Je onderscheidt makkelijk hoofdzaak van bijzaak en behoudt het overzicht.

Flexibiliteit Wanneer een situatie wijzigt, pas jij je aan. Niemand hoeft je handje vast te houden, je vindt zelf je weg.

Talenkennis - Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Kennis van het Engels is een pluspunt. Wij bieden Afwisseling Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.

Groeikansen Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Binnen onze organisatie zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden. Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier