arbeider
Randstad
Aalter, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Friesland Campina ontwikkelt, produceert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde gericht op de professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven.

Voor Friesland Campina gelegen te Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 3-ploegen kan werken.

 • Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveilligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegrandeerd zijn.
 • Blokkades oplossen.- Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen.- Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek.
 • Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regens en veiligheidregels.

  qualification

  Heb je ervaring opgebouwd als operator? Perfect!Ben je schoolverlater en wil je graag je kans wagen in een groot bedrijf waar je opleiding en doorgroeimogelijkheden hebt?

  Ideaal!Ervaring in de voedingssector is een pluspunt.Je bent flexibel. Intresse? Stuur je cv naar Aalter.lvt tempo-team.be of bel 093257370!!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier