Administratief bediende met kennis Duits
AGO Jobs & HR
Spiere-Helkijn, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende om de service afdeling te versterken.

 • Jouw takenpakket : - Via het CRM systeem het klantenbestand en offertes onderhouden;- Inplannen en opvolgen van preventieve onderhouden en inspecties;
 • Dienen als eerste aanspreekpunt voor klanten en hun noden ontdekken;- Offertes opmaken, uitsturen en opvolgen;- De sales organisatie administratief ondersteunen.
 • Jouw profiel : - Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma, of gelijkwaardig door ervaring; schoolverlaters mogen zeker hun kans wagen;
 • Je bent ondernemend en beschikt over een no nonsense mentaliteit;- Je hebt een goede kennis van Excel en Outlook;- Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels en Duits, Frans is een troef.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier