R&D technieker - regio Wetteren
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler, is AGO Technics op zoek naar een R&D technieker voor de site gelegen in Wetteren.

In deze functie bied je ondersteuning aan de product- en procesontwikkeling. Je bent onder meer verantwoordelijk voor volgende taken : -

assisteren van R&D collega's bij de ontwikkeling van producten en processen en het vinden van oplossingen- assisteren van operaties om de ontwikkelingen over te dragen naar de productieomgeving-

kennis opbouwen over verschillende projecten en dit rapporteren aan het R&D team- analyses interpreteren en resultaten rapporteren-

opdrachten bespreken met de R&D project manager om vervolgens de meest geschikte methode te selecteren- interpreteren en rapporteren van de verkregen testresultatenHet is belangrijk om je steeds te blijven bijscholen in externe beschikbare evaluatietechnieken en meetmethoden maar ook in de reeds bestaande producten en processen.

Voor de invulling van deze vacature zoeken we iemand met een bachelordiploma in een mechanische of chemische richting én heb je reeds een eerste relevante werkervaring opgebouwd.

Hiernaast heb je een abstract redeneervermogen en ben je analytisch ingesteld. Je bent een initiatiefnemer en een aangeboren wetenschappelijke nieuwsgierigheid.

Je beheerst heel goed MS Office en naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je ook vloeiend Engels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier