Mobiele Payroll Consultant
Accent
Gent, BE
1 dag geleden

Ik was meteen gecharmeerd door deprofessionele en transparante manier van werken. Hier wordt er echtgeluisterd naar elkaar en wordt er oprecht gepolst naar iedersbehoeften en verwachtingen"

 • anonieme medewerkerbij onze klant.
 • Ben jij op zoek naar eennieuwe werkplek waar je kansen krijgt om levenslang te leren enautonoom te werken binnen de HR-sector?

  Bij onze klant werken een750 medewerkers die door de verschillende opleidingsmogelijkhedenuitgegroeid zijn tot experts in hun vakgebied.

  Bij jouw opstartword je niet aan je lot overgelaten want er is nagedacht over eenvolledig onboarding-proces. Ook hierover getuigt een medewerkergraag : "In de eerste weken en maanden was het bovenal deondersteuning van mijn naaste collega's dat zorgde voor eengezamenlijk succes.

  En inmiddels zijn we een jaar verder en ben ikfier op wat we samen bij die tevreden klant al realiseerden." Devlakke en informele bedrijfscultuur zorgt voor de nodige sfeer inde verschillende kantoren.

  Je komt terecht in een omgeving met zeerenthousiaste collega's en waar er ruimte is tot autonomie enflexibiliteit voor de werknemers.

  Denk je graag mee? Dan kan jezeker initiatief nemen bij onze klant. Ook leidinggevenden zijnzeer toegankelijk, laagdrempeligheid is hier zekeraanwezig.

  Functiebeschrijving

  Jouwdoel als mobiele payroll consultant? Je gaat ter plaatse bij deklant werken aan een optimalisering van personeels- enloonadministratie.

  Heeft jouw klant nog andere HR-gerelateerdeprojecten voor ogen dan werk je hier ook aan mee. De duur van dezeprojecten hangt sterk af van klant tot klant.

  Dit kan lopen van eenpaar weken tot een jaar. Hieronder kan je al een overzichtterugvinden van jouw takenpakket. Deze is echter sterk afhankelijkvan de noden en behoeften van jouw klant.

  We zoeken dus zekeriemand die houdt van variatie met passie voor payroll.

 • je bereidt de loonadministratie voor en werktdeze ook af, rekening houdend met de wetgeving en interneprocedures
 • je informeert jouw klant overwijzigingen in sociale wetgeving, denkt proactief na over mogelijkeaanpassingen van de lopende procedures
 • jebeantwoordt alle vragen van jouw klant betreffende payroll enverleent hier ook correct advies
 • je bezorgtalle nodige sociale documenten aan de klant
 • jewerkt nauw samen met de collega dossierbeheerder van het sociaalsecretariaat
 • je volgt tijdskrediet,ouderschapsverlof, educatief verlof van de werknemers op
 • je schrijft werkinstructies uit voor jouwklant nadat alle processen geoptimaliseerd zijn
 • Leuk ook aan deze opportuniteit is ook datje lange termijnrelaties kan gaan opbouwen met de klanten waarvoorje hebt gewerkt.

  Tot slot ben je ook verantwoordelijk om jouw eigenkennis up to date te houden op vlak van sociale wetgeving, payroll,fiscale actualiteit, loonbeleid.

 • Hier krijg je uiteraard ookondersteuning van collega's en onzeklant.
 • Functie-eisen

  Omjouw klanten goed te kunnen verder helpen als mobiele payrollconsultant is het belangrijk dat je op dit moment al beschikt overeen up to date kennis van sociale wetgeving.

  Ben je eenschoolverlater met een HR-gerelateerd diploma op zak? Of beschik jealleen over ervaring in bovenstaand takenpakket?

  Dan kan je zekerin aanmerking komen. >

  De belangrijkste vraag die je jezelf moetstellen voor je solliciteert : 'Kan ik op dit moment klantencorrect te woord staan omtrent al hun vragen over hunpersoneelsbeleid?

  Onze klant houdt van mensen die graag initiatiefnemen. Proactief nadenken over oplossingen, denken in mogelijkhedenzijn voor jou een evidentie.

  Je neemt ook graagverantwoordelijkheid en trekt taken naar jou toe. Twee dingen dieje niet mogen afschrikken als mobiele payroll consultant : veranderingen en cijfertjes.

  Je hebt een sterk analytischdenkvermogen en kan heel goed met reeksen cijfertjes om. Je houdtervan om steeds nieuwe contacten te leggen, de baan op te gaan envindt snel jouw weg in nieuwe omgevingen.

  Communicatief blink jeook uit. Je kan moeilijke vakjargon ombuigen naar mensentaal. Jespreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan je ook behelpen inde Franse taal.

  Dit laatste is een troef, tweetaligheid wordt erniet verwacht. Je beschikt logischerwijs over een rijbewijs B zodatje je makkelijk kan verplaatsen naar jouwklant.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jewordt met open armen en zeer warm ontvangen door jouw collega's.Het onboarding-programma is zeer sterk uitgewerkt waardoor je nooitaan jouw lot wordt overgelaten.

  Je zult werken volgens dekantooruren (8u-17u, 38 uur per week) waarbij er de nodigeflexibiliteit aanwezig is in de vorm van glijdende uren.

  Onze klantheeft oog voor de work-life balans van al zijn medewerkers dus eris zeer veel bespreekbaar. waaronder bv. een 4 / 5de tewerkstelling.

  Thuiswerk bijvoorbeeld kan voor max. 2 a 3 dagen per week maar isgeen verplichting. Dit wordt in onderling overleg ingepland met decollega's.

  Het financile pakket voor deze functie bestaat uit :

 • een bruto maandloon die afhangt van aantal jaar(relevante) ervaring
 • maaltijdcheques van 7
 • ecocheques van 250 per jaar
 • hospitalisatie- en groepsverzekering
 • cafetariaplan waarin je kan kiezen uit wagen,tankkaart, extra verlofdagen...
 • Hetsollicitatieproces bestaat uit maximum 3 gesprekken. Het eersteverloopt steeds digitaal met de HR-manager van onze klant.

  Hettweede gesprek is met de leidinggevende waarmee je nauw zalsamenwerken op de afdeling. Als dit alles positief verloopt danwordt er een derde gesprek ingepland om het loonsvoorstel samen teoverlopen.

  Al overtuigd dat je een meerwaarde zal zijn voor deklanten van onze klant? >

  Aarzel niet en bezorg ons jouwgegevens !

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier