Trainee Facilitair Bedrijf Landelijk extern
UWV
Landelijk
6 dagen geleden

Wat je gaat doen

Gedurende het traineeship werk je per fase / periode binnen de verschillende werkgebieden binnen H&F om te ontdekken wat bij je past.

Voel jij je thuis in de hospitality? Past de dynamische omgeving van het Servicecenter goed bij jou? Of werk jij liever aan vastgoedprojecten?

Ieder type locatie en afdeling brengt haar eigen dynamiek. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden totdat je geheel zelfstandig ingezet kan worden als professional binnen het genoemde vakgebied.

Je leert in die 2 jaar alle kneepjes van het vak.

Tijdens jouw traineeship krijg je ook de kans om kennis te maken met de interne organisatie van FB en onze partners. Hierbij bezoek je verschillende locaties (zowel opdrachtgevers als leveranciers) door het hele land.

Daarnaast ga je deelnemen aan trainingen. Deze zijn zowel intern, via onze eigen traineeprogramma, als extern. Gedurende het traineeship staat naast het opdoen van inhoudelijke kennis ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Wat we van je verwachten

Als trainee Huisvesting & Facilitair zit faciliteren in je genen. Je ziet werk liggen en je houdt van een dynamische en hectische omgeving.

Wij zoeken een collega die verschil maakt door geen verschil te zien : in je dagelijks werk ben je in staat om met verschillende partijen om te gaan en te levelen.

Je hebt respect voor alle belanghebbenden en je zorgt voor prettige contacten met collega’s en klanten.

Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding (Facility Management, Hotelschool, Bouwkunde of vergelijkbaar) en minder dan twee jaar werkervaring.

Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen het facilitaire werkveld en huisvesting, in het bijzonder in een leidinggevende rol.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en / of het facilitaire werkveld, weet wat regievoering inhoudt en bent bekend met de BHV organisatie.

Wij zoeken iemand die klantvriendelijk, pragmatisch, besluitvaardig en oplossingsgericht is en voelsprieten heeft voor wat er speelt bij verschillende belanghebbenden, binnen en buiten de organisatie.

Wat je van ons kan verwachten

UWV is er voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de samenleving. Wij bieden een diverse en inclusieve werkplek waarbij iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Als trainee Huisvesting & Facilitair speel jij hierin ook een belangrijke rol.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagend en afwisselend traineeship in een dynamische omgeving. Veranderingsgezinde managers krijgen de ruimte om het verschil te maken.

We coachen en ondersteunen je in de competenties die belangrijk zijn om je tijdens het traineeship verder te ontwikkelen.

Met trainingen en opdrachten on the job bieden we je de mogelijkheden om je zowel zakelijk als persoonlijk te ontwikkelen.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van twee jaar met de mogelijkheid tot verlenging, afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie en je eigen persoonlijke ontwikkeling binnen het traineeship.

Ons streven is een goede werk-privé balans en ontwikkelperspectief voor onze medewerkers. We bieden een uitdagende traineeship met salarisindicatie van max €3.

601,04 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek en afhankelijk van kennis en ervaring.

En uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :

 • Dertiende maand en 8% vakantiegeld;
 • Opleidingen om door te groeien als expert;
 • Netwerk van professionals;
 • Modern keuzeplan arbeidsvoorwaarden;
 • Goede pensioenvoorziening;
 • Iets meer over Facilitair Bedrijf binnen ons bedrijf

  UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Ruim 20.000 medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks is om mensen aan het werk te helpen en te houden.

  We ondersteunen onze klanten in hun re-integratie en bij het vinden van een baan. Waar nodig voorzien wij hen van tijdelijk inkomen.

  Zo bieden we onze klanten nieuw perspectief op deelname aan de maatschappij. In totaal hebben we 1,5 miljoen klanten, die we snel en deskundig dienstverlening op maat bieden.

  De breedte van onze dienstverlening en het maatschappelijke speelveld zorgen voor een veelzijdige en dynamische werkomgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing

 • Binnen het Facilitair Bedrijf onder de grote UWV-paraplu opereert de afdeling Huisvesting & Facilitair (H&F). De afdeling (H&F) bestaat uit drie werkgebieden;
 • Huisvesting, Facilitaire dienstverlening en Servicecenter :

  Huisvesting bestaat uit Vastgoed en Projecten en is verantwoordelijk voor de huisvesting van UWV. Dit betreft o.a. het matchen’ van vraag en aanbod, selecteren van gebouwen op basis van kwaliteit en locatie eisen, onderverhuur van overcapaciteit en het aanhuren van gebouwen.

  Tevens beheert de afdeling de huurcontracten (afsluiten en beëindigen) en is zij verantwoordelijk voor het technisch beheer van de gebouw gebonden zaken.

  De afdeling verzorgt ook de inrichting van panden.

  Facilitair is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening aan UWV en het dagelijks beheer van de huisvesting. Hieronder vallen onder andere diensten zoals schoonmaak, receptie, beveiliging, en catering.

  Facilitair zorgt ervoor dat alle medewerkers veilig en in een prettige omgeving kunnen werken. Daarvoor vertaalt zij proactief de wensen van de interne klanten op tactisch en strategisch niveau naar de te leveren facilitaire diensten.

  Tot slot is er binnen de afdeling het facilitair Servicecenter georganiseerd waar alle klantvragen over Huisvesting & Facilitair digitaal of telefonisch beantwoord worden welke kunnen komen vanuit de ca. 22.000 eindgebruikers.

  Er zijn vacatures in diverse regio’s :

  Regio West (Rotterdam e.o), regio Oost (Zwolle, Arnhem e.o), Regio Zuid (Tilburg, Eindhoven of Venlo) en Servicecenter regio Amsterdam

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier