Sales Manager Machinebouw
Filias B.V.
Overpelt, Limburg, BE
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een hightech machine- en systeembouwer zijn wij op zoek naar een Sales Manager. Je bent werkzaam vanuit het kantoor in België.

Ben jij assertief, commercieel en heb je affiniteit met techniek? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! De functie Als Sales Manager weet je als geen ander hoe je de klantvraag moet vertalen en hoe je de relatie met de klant optimaliseert.

 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor : Het werven van klanten; Het correct en tijdig (laten opstellen) van offertes; Het anticiperen op klantbehoefte;
 • Het behalen van de gestelde targets en een gezonde omzet te realiseren; Daarnaast ondersteun je de verkoopmanager bij het behalen van de strategische doelen.

  Binnen de rol zal je in het begin voornamelijk bezig zijn met acquisitie, daarnaast zal het onderhouden / uitbouwen van de relaties met bestaande klanten uiteraard een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden zijn.

 • De kandidaat De ideale kandidaat : Heeft een afgeronde HBO-opleiding in een bedrijfskundige, commerciële en / of technische richting;
 • Heeft werkervaring in een commerciële functie; Heeft overtuigingskracht en is zeer klantgericht. Daarnaast kan je zowel intern als extern op een professionele wijze communiceren en ben je een echte ;
 • Wij bieden Een zeer afwisselende functie, met een hoge mate van verantwoordelijkheid. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, deze zijn uiteraard afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

  In het bedrijf heerst een collegiale sfeer en er zijn volop mogelijkheden om zelf invulling te geven aan de ; Solliciteren Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Tom Bressers via of 085 48 62 604!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier