Functional Analyst Consultant
GIM
Leuven, België
1 dag geleden

GIM is een expert in geografische informatie. We helpen onze klanten om betere beslissingen te nemen en effectiever te werken door het gebruik van ruimtelijke inzichten.

Je kan gerust zeggen dat intelligente locatiesoftware en de verwerking van geodata onze passie is. Wij zijn een groeiend bedrijf, geloven in een zelfsturende cultuur en duurzame bedrijfsverantwoordelijkheid.

Voor de uitbouw van onze consultancy activiteiten, zijn we op zoek naar Functional Analysts.

Hieronder vind je geen klassieke vacature, maar het verschil dat je zal maken in de vorm van een kort verhaal. Wil jij samen met ons werken aan een wereld waarin geodata mensen helpen om beter te leven en slimmere keuzes te maken? Laat het ons weten!

Als functioneel analist neem ik deel aan de functionele analyse van IT-systemen : ik vertaal de functionele behoeften van gebruikers in duidelijke en gestructureerde specificaties voor het ontwikkelingsteam.

Ik analyseer hiervoor de gebruikersbehoeften en gebruik een modelleringstaal (UML) voor functionele analyses en BPMN voor procesbeschrijving Ik voed en onderhoud de verbeteringen van de te ontwikkelen oplossingen, voer de testplannen uit en zorg voor de juiste uitvoering hiervan.

Tijdens mijn project werk ik nauw samen met de project manager van onze klant volgens een Agile of Waterfall methode.

Duurzame relaties opbouwen met mijn klanten en hen bijstaan en adviseren is iets wat ik hoog in het vaandel draag. Ik zoek actief naar waardevolle feedback en dialoog om een zeer goed zicht te hebben op de uitdaging van de klant en de evoluerende noden op elk moment.

Dankzij deze aanpak bouw ik samen met het team aan nieuwe productdienstencombinaties en ontwikkelen ik een langetermijnvisie en strategie inzake de geleverde oplossingen en producten.

Zo ben ik in staat herbruikbare oplossingen te ontwikkelen die perfect passen in de klantcontext.

Ik neem de lead voor mijn eigen deadlines en ben alert in verband met de teamplanning en de beloofde deliverables die wij als team nastreven.

Ik neem processen en tools kritisch onder de loep en betrek mijn collega’s om verbeteringen aan te gaan en te implementeren.

Dankzij mijn inbreng worden oplossingen, processen en samenwerkingen naar een hoger niveau getild en raken collega’s, klanten en partners geïnspireerd om uitdagingen vanuit een bredere scope en een vernieuwende insteek te bekijken.

Wat wij bieden?

Een boeiende carrière in een dynamische en sterk innoverende omgeving met heel veel ruimte voor eigen inbreng, eigenaarschap en initiatief.

Bij GIM weten we dat medewerkers het verschil maken. We willen jou volop betrekken en kansen geven om ons bedrijf mee uit te bouwen.

Uiteraard is dit aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en dito verloning inclusief extralegale voordelen.

Er staat een gedegen inwerkprogramma op jou te wachten!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier