CENTRAAL SPILFIGUUR LOGISTIEK
AGO Jobs & HR
Waregem, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Onze klant gelegen in het Waregemse gaat op zoek naar een spilfiguur tussen sales, productie en de klant. Ze gaan namelijk op zoek naar een planner voor het volledige productieproces.

Takenpakket is zeer gevarieerd : - Je werkt samen met de manager een proces uit en coördineert deze.- Parameters bewaak je.

 • Je bepaalt de voorraadlevels.- Reserveren van klantenorders.- Je streeft naar een leverbetrouwbaarheid van 95%.Verder zal je ook ondersteuning bieden voor IT-
 • tools en binnen het volledig domein van Supply Chain.

  Je hebt een Hoger diploma op zak en kan terugblikken op een sterke ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend met je zeer analytisch en ben je een initiatiefnemer voor verbetervoorstellen.

  Talen : Nederlands en Engels.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier