Logistiek Leidinggevende - Distributie
Supply Chain Logicstics
Kortrijk, W Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Logistiek Leidinggevende Distributie Voor dit bedrijf gelegen te regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Logistiek Leidinggevende.

Dit Belgische bedrijf is de marktleider in de distributie van elektrotechnische producten, oplossingen en diensten. Met vestigingen in zowel Oost- als West-Vlaanderen, stelt men in het totaal 750 mensen tewerk.

Wegens uitbereiding van het transportteam is men op zoek naar iemand extra JIJ kan daar ook deel van uitmaken. Takenpakket - Operationeel verantwoordelijke voor alles van voorraadbeheer - Je stuurt een team van 5 dispatchers en 3 planners aan - Je verzorgt de permanente stock en voorziet continue optimalisatie - Analyse van de voorraden - Centrale aanspreekpunt voor de ondersteunende diensten - Rappportage en data-analyse - Rapporteren doe je aan de Logistiek Manager Profiel - Je hebt ervaring binnen transport en voorraadbeheer - Analytisch ingesteld - Organisatorisch en communicatief - Je beheerst beide landstalen Aanbod - Marktconform loon - Extra voordelen zoals bedrijfswagen, gsm, groeps- en hospitalisatieverzekering - Interne opleidingen zodat je je verder kan ontplooien - Doorgroeimogelijkheden - Een jong team met de nodige dynamiek - Activiteiten na het werk Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je jouw CV bij de hand hebt om deze toe te voegen aan je sollicitatie.

Contacteer ons via supply lga.jobs of met vermelding van referentie L6864#LGA07.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier