Mechanisch tekenaar - energietechnologisch bedrijf (regio Gent)
AGO Jobs & HR
Gentbrugge, Oost-Vlaanderen, BE
9 uur geleden
source : Jobat

AGO Technics is op zoek naar een mechanisch tekenaar (regio Gent). Doel van de functie is het ontwerpen van nieuwe milieu-installaties.

Je staat in voor volgende taken : - Het ontwerp van verschillende milieu-installaties, zowel in 2D als in 3D (waterzuivering-, luchtzuiveringsinstallaties,.

 • Dit neemt ongeveer 60% van jouw tijd in beslag.- De andere 40% van jouw tijd sta je in voor de administratieve kant, namelijk het in orde maken van de implementatieplannen en -diagrammen.
 • Je koopt het nodige materiaal voor de bouw van de installaties aan en je werkt mee aan de werfvoorbereiding.
 • Voor het uitoefenen van deze functie zoeken we iemand met een bachelordiploma in een technische richting, bijvoorbeeld elektromechanica, mechanisch ontwerp of productietechnologie.

  Indien je ervaring hebt in piping is dit een grote plus maar als schoolverlater kom je ook zeker in aanmerking voor deze vacature.

  Daarnaast heb je een goede kennis van Solid Works, AutoCad en Excel. Je hebt een grote interesse in milieutechnische installaties en kunststoffen.

  Tijdens het uitvoeren van deze job bewaar je altijd goed het overzicht en werk je steeds nauwkeurig en gestructureerd. Je bent communicatief vaardig, zoekt uitdaging op en je kan zowel in team als zelfstandig werken.

  Tot slot draag je veiligheid, orde en netheid hoog in het vaandel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier