Magazijnier Bornem Colruyt Group - gratis vervoer vanuit Brussel
Colruyt Group
BORNEM
6 dagen geleden

Vacatureomschrijving

Wanneer je hier als magazijnier bij Colruyt Group aan de slag gaat, maken we het je graag makkelijk met heel wat voordelen.

Gratis vervoer vanuit Brussel en gratis Nederlands leren zijn er maar enkele. En je hebt mooie kansen om door te groeien binnen het bedrijf.

Als magazijnier verzamel je de bestellingen voor onze klanten . Je werkt in ons distributiecentrum in Bornem en we maken het je makkelijk om gratis op je werk en terug thuis te raken.

Kom je vanuit Brussel, dan voorzien wij vervoer voor jou van en naar het werk . We halen je op met een busje aan de Heizel.

Daar raak je makkelijk met tram 7. Of je kan er makkelijk parkeren. En aan het eind van je shift brengen we je terug tot nabij je tramhalte of parking op de Heizel.

Je komt terecht in een omgeving waar zowel Nederlandstaligen als Franstaligen werken. Zo vind je altijd iemand om mee te praten en kan je vlot werken.

Om jou meer kansen te geven om verder tegroeien, geven wij ook opleidingen Nederlands .

Wat zijn jouw taken?

 • Je haalt goederen rond. Op termijn kan je bijkomende verantwoordelijkheden opnemen. Zo heb je een gevarieerde werkdag en leer je nieuwe dingen .
 • Je houdt het magazijn mee op orde en proper.
 • Je krijgt eerst een grondige opleiding. Zo ben je klaar om te werken volgens de normen van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

  Profiel

 • Geen ervaring vereist Voor deze functie vragen we geen ervaring of specifiek diploma. Ben je het gewoon om fysieke jobs te doen?
 • Dan heb je een streepje voor.

 • Goede fysieke conditie Je tilt dagelijks heel wat goederen en je bent bereid om in een koude omgeving (2 C tot 12 C) bestellingen rond te halen.
 • Je houdt van fysieke arbeid.

 • Flexibel Je werkt in een tweeploegenstelsel : van 5.30 u. tot 14 u. of van 13.30 u. tot 22 u. Je bent bereid om 1 à 2 zaterdagen per maand te werken.
 • Daarvoor krijg je dan een andere dag vrij tijdens de week.

 • Veiligheid Je hebt oog voor je eigen veiligheid en die van je collega’s.
 • Talenkennis Je collega’s spreken Nederlands of Frans. We helpen je Nederlands te leren of je Nederlands te verbeteren met lessen Nederlands.
 • Wij bieden

 • Gratis vervoer vanuit Brussel Medewerkers kunnen gebruikmaken van het gratis vervoer met een busje van en naar Brussel.
 • We halen je op nabij de halte van tram 7 op de Heizel. Zo raak je makkelijk en op tijd op je shift. Op het einde van je shift, brengen we je terug.

 • Makkelijk bereikbaar Wil je met je eigen vervoer komen? Ons distributiecentrum is goed bereikbaar. Het is gelegen tussen Brussel en Antwerpen, op de weg van de A12 naar Sint-Niklaas.
 • Vast contract Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur bij een solide werkgever.
 • Voltijds of deeltijds contract Naast voltijds werken, is 3 / 5 of 4 / 5 ook mogelijk.
 • Doorgroeimogelijkheden en opleidingen Je kan doorgroeien naar de volgende functies : reacher, stockcontrole, teamcoördinator.
 • Je kan ook nieuwe taken aanleren op de afdeling receptie of expeditie. We helpen je daarbij met opleidingen .

 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op je maandloon krijg je veel extralegale voordelen zoals : maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een kortingskaart die je kan gebruiken in onze winkels, deelname in de winst, gratis vervoer van en naar je werk, ...
 • Reistijd berekenen

  Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

  Sollicitatiestappen

  Je solliciteert (Door de Corona-maatregelen kan het langer duren voor je feedback krijgt, maar je hoort ons zeker!)

  We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons.

  Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.

  We bellen even

  Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, uurrooster en loonverwachting.

  Eerste kennismaking & online testen

  Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.

  Een babbel met je toekomstige leidinggevende

  Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent.

  Eventueel krijg je een praktische proef.

  We gaan er samen voor

  Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

  Vakgebied Logistiek & productie

  Een product legt een lange weg af voordat het de klant bereikt. De medewerkers in het kaasatelier, de vleesversnijding en onze koffiebranderij maken hun producten met vakmanschap en passie klaar voor de winkels.

  De medewerkers van logistiek zorgen ervoor dat de juiste producten gestockeerd en opgehaald worden in het magazijn. Zo geraken ze op tijd in de winkels.

  Dankzij slimme innovaties verbeteren we onze logistieke keten constant om goederen sneller en efficiënter te verwerken. De medewerkers die de producten verwerken, kunnen zich daardoor ook blijven ontwikkelen.

  Onze retourcentra zorgen ervoor dat alle andere afdelingen en onze leveranciers altijd voorzien zijn van bakken, karren, paletten Ook alle leeggoed wordt er verwerkt .

  Zo kunnen onze winkels op volle toeren draaien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier