BEDIENDE BACK-OFFICE - VAST CONTRACT
Manpower
Moerzeke
2 dagen geleden

Job Description

Als BEDIENDE BACK OFFICE ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de verkoopsdossiers van A tot Z, dit in combinatie met de logistieke opvolging : controle goederen, regelen transport, ontvangen chauffeurs alsook het opmaken van de documenten.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor een klant regio Dendermonde op zoek naar een BEDIENDE BACK OFFICE

Candidate Profile

Je bent sterk organisatorisch en een administratieve duizendpoot. Door de vele internationale contacten zijn NL / FR / ENG belangrijk.

Je hebt een sterke computerkennis. Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je bent punctueel, werkt nauwkeurig en bent communicatief.

Client Offer

Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Ze bieden een boeiende job met zelfstandigheid binnen een hoogtechnologische omgeving met een competitief loon en extra legale voordelen.

Ben jij de BEDIENDE BACK OFFICE die we zoeken?

Stuur jouw gegevens naar office.stniklaas manpower.be of solliciteer online via myportal.manpower.be

Bij vragen, bel naar 037760016

Wij behandelen je kandidatuur in discretie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier