Jong geweld retail management en social media
Anna Pops
9300 AALST
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.

Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie.

We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.

In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.

Job description

RETAIL / PROJECT MANAGEMENT

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt, daarom zoeken we creatief geweld om dit mee vorm te geven en te concretiseren.

Je bent enthousiast en vaardig in de volledige uitwerking van een project en je hebt aandacht voor de vlotte verloop ervan.

Creatief zijn met woorden en beelden is jouw talent.

SOCIAL MEDIA

Om onze impact als inspirator te vergroten zit Anna Pops op facebook, instagram en pinterest. Nog een plekje op linkedIn veroveren is ook een ambitie.

Er valt dus sowieso heel wat te zeggen, taggen en emoji te ragen. Om onze naambekendheid te vergroten zijn we op zoek naar een socia media expert die de juiste boodschap aan de juiste ontvanger bezorgd.

WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen meepraten over insta stories, mode, marketing campagnes zijn een groot pluspunt, een aangenaam karakter een nog groter : -)

ONS TEAM

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer.

We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervareren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier