EXPERIENCED ACCOUNTANT
James Woodman
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Client DetailsGoed nieuws! Het belooft een spetterend weekend te worden! Maar kijk je net iets minder uit naar de volgende maandag?

Dan bied ik je graag deze nieuwe uitdaging aan!Heb je een financiële of economische Bachelor en heb je reeds een eerste ervaring binnen Accounting achter de rug?

Heb je de ambitie om rapportage van skratch mee op te bouwen binnen een sterkteam? Dan is deze sterk groeiende organisatie regio Antwerpen net wat jij zoekt! Momenteel zijn zij dringend op zoek naar eenAccounting Team Leader!DescriptionJe staat in voor de btw-aangfiten en de fiscale aangiftenCoördineren en beheren van het maandafsluitingsproces.

Bekijk de werkelijke merkuitgaven in vergelijking met het budget.Profiles2 jaar relevante ervaring binnen accounting.Een Financieel Economische bachelor.

Offer* Een bruto jaarsalaris tot 50.000 euro, afhankelijk van jouw profiel en ervaring.* Maaltijdcheques van 7 euro waarmee je zonder zorgen jouw dagdagelijkse boodschappen kan doen* Een nettovergoeding die jouw loon stevig zal doen stijgen op het einde van de maand* Een hospitalisatie- en groepsverzekering betaald door je werkgever.

 • 26 vakantiedagen die zorgen voor de perfecte work-life balance.* GSM + laptop die je ook privé kan gebruiken.Job SummaryType : PermanentID : ATJ15092020 1600181856
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier